بعد هر غذا فوری یه دستمال بکش رو گازت و رو کابینتا
ظرفا روهم غذا خوردین بشور
ظهرا هم یه جارو بکش توش
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من که دوتا کوچولو دارم فقط درحدی تمیز میشه که بشه یه شام نهار درست کرد😩
قفل کودک بزار برا در کابینتا
بعدم عادتشون بده اصلا تو اشپزخونه نرن
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ظرفاموهروقت کثیف میشن میشورم . گازروهرشب بعدشام تمیزمیکنم و ظرفاروازاول مرتب میچینم و بهم ریخته نمیشه دیگه هرچیزی سرجای خودشه. من وسواس دارم حتماقبل خواب باید اشپزخونه رومرتب کنم بخوابم🤕واسه تمیزکردن گاز و سینک از سیف استفاده کن عالیه گلم
دستت درد نکنه.اره بهترین کار همینه ولی بعد غذا درست کردن خسته میشم واسه همین میمونه کارا😑
نه ما کار هرروزمونه
مگه چقد کار میبره