2789
عنوان

نصیحت

83 بازدید | 7 پست

سلام خانما رفتیم فروشگاه گوشت چرخ کرده بخریم همسرم گرونترینش رو برداشت منم همش غر میزنم یه برند دیگه بردار مرد رو چه به کارهای آشپزی و... 

یه خانم 65 ساله حدودا داشت میدید دوباره شوهرم اصرار که نوشیدنی بردارم سوسیس بردارم و... 

منم گفتم نه. داری کلافه ام میکنی.هر چند شوهرم همه چیز برداشت. 

خانمه اومد جلو گفت میشه یه نصیحتی بکنم هیچ وقت به مرد نگو که من پریدم توی حرفش و گفتم شما دخالت نکنید. 

حرف بدی زدم؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

کارت خیلی زشت بود😐

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله 

بعضی وقتا حرفای ی ادم با تجربه تورو از این رو با اون روز میکنه 

طفلک چ حالی شده اون لحظع😢😢

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

همیشه نصحیت بزرگان رو گوش بده خیلی به درد زندگیت میخوره

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
بله  بعضی وقتا حرفای ی ادم با تجربه تورو از این رو با اون روز میکنه  طفلک چ حالی شده ...

رو*

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

من بودم  با جون و دل گوش میدادم و با لبخند و تشکر بدرقه اشون میکردم ... حتما نصیحتتش خیلی به دردت میخورد که اومد جلو و بهت خواست بگه

دلم نمیاد دل کسی رو بشکنم

🙂کاش ارومتر جواب میدای عزیزم