2789
عنوان

افسردگی

104 بازدید | 11 پست

سلام خانما نه سفر خوشحالم میکنه با همسرم و خانواده ام عید رفتیم مسافرت بهترین هتل غذا و... 

اصلا بهم خوش نگذشت. 

نه غذای خوب و رستوران خوشحالم میکنه. 

نه خواب خوبی دارم. 

نه رابطه زناشویی برام خوشایند هست. 

از هیچییییییی لذت نمی‌برم. 

هیچی هیچی

فقط افتادم یه گوشه

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثل من منتها من یه مدت خوب میشم یه مدت مثل الان شدید میشه دوسه روزه حوصله هیچی ندارم من ازفکرو خیال ...

دقیقا منو توصیف کردی که... من اسمشو گذاشتم حمله ی افسردگی. چند وقت خوب و عالی ام، شکرگذاری میکنم. یه دفعه ورق بر میگرده تا حد مرگ میرم. اما دارم سعی میکنم  حلش کنم

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

دقیقا منو توصیف کردی که... من اسمشو گذاشتم حمله ی افسردگی. چند وقت خوب و عالی ام، شکرگذاری میکنم. یه ...

چیکارمیکنی منم میترسم بدتر شم اصلا دست خودم نیس میدونی البته من مثلا میبینی یه مدت همسرم خیلی خوب میشه باهم خوبیم باهاش هی میرم بیرون میام یاحتی سرکاررفتنی میرم حالم خوبه یه مدت میبینی اونم یسری فشار هست روش ناراحته بخورده رابطمون سرد میشه من حالم بدمیشه

چیکارمیکنی منم میترسم بدتر شم اصلا دست خودم نیس میدونی البته من مثلا میبینی یه مدت همسرم خیلی خوب می ...

درکت میکنم... نمیدونم ما چرا اینطوری شدیم. ولی من سر همین افسردگی و اضطراب های الکی فشار مغزم رفت بالا، که علت پزشکی نداشت! در حالی که فشار خونم به شدت پایینه! همش دارم درمان میکنم، چند روز پیش با افرادی که بیماری منو داشتن صحبت کردم اونا گفتن که افسردگی و استرس ممکن بوده بیناییشون آسیب ببینه🤯🤯🤯 انقد ترسیدم!

به خودم قول دادم که دیگه نذارم. وقتی دوباره میخواد شروع شه، از خونه میزنم بیرون و هر طور شده بهش اجازه نمیدم. آزمون هامو بدون استرس میدم، میگم قبول شدم شدم، نشدم فدای سرم، آدمای الکی حسود اطرافمو حذف کامل کردم. دارم سعیمو میکنم دیگه تا جایی که بتونم نباید بذارم... تو بیمارستان که بودم، یه سریا سر همین افسردگی و ناراحتیا و استرس ها، بیماری های عجیبی  گرفته بودن😔خواهش میکنم خودتو نجات بده

درکت میکنم... نمیدونم ما چرا اینطوری شدیم. ولی من سر همین افسردگی و اضطراب های الکی فشار مغزم رفت با ...

اره عزیزم قبول دارم منم تواینجورمواقعدبیشتر جسمی اسیب میبینم تنگی نفس و سردردو دست دردشدید که میدونم ازاعصابمه شوهرمم میگه بهم میگه بیخیال باش ولی خب نمبتونم البته خیلی بهترشدم منم یسری چیزارو حذف کردم همش میگم کاش ینفروداشتم باهاش میرفتم بیرون میگشتم چون همسرم کلا سرکاره تنهام که نمیشه رفت فقط اینجوری حالم خوب میشه که اونم کسیوندارم دوسه روزه الکی دارم گریه میکنم

اره عزیزم قبول دارم منم تواینجورمواقعدبیشتر جسمی اسیب میبینم تنگی نفس و سردردو دست دردشدید که میدونم ...

منم دوستی ندارم باهاش برم بیرون، بنابراین همش خونم، درسمم تموم شده که برم دانشگاه. واقعا نمیدونم چیکار کنم. من دو روز پیش حدود دو ساعت تموم گریه کردم، بعد احساس کردم چشمم تار میشه، آخه فشار مغزمم با دارو دارم کنترل میکنم. بعدش نشستم به خودم نهیب زدم گفتم دختر، خوبه فشار مغزت بره بالا به عصب بیناییت فشار بیاد؟؟؟؟ خوبه کور بشی؟؟؟؟ حالت خوب میشه اون موقع؟ فقط دشمنام شاد میشدن. قسم خوردم کنترلش کنم. به خدا قول دادم، این همه خدا کمک کرد بیماریمو کنترل کردم دوباره خودم دارم گند میزنم

نه نه نه! متوقفش کن، فیلم ببین، نذار هر طور شده نذار... کتاب بخون... خودتو بزن به اون راه! چقد دور از جون بیمار ام اس دیدم به خاطر این مسئله😔 ان شاءالله که خدا تمام مریضها رو به حق این ماه رمضان شفا بده، منم بده، بیماری روحیمونم خوب کنه. و دیگه هیچکس وارد هیچ مریضی نشه

چیکارمیکنی منم میترسم بدتر شم اصلا دست خودم نیس میدونی البته من مثلا میبینی یه مدت همسرم خیلی خوب می ...

منم دقیقا به حال همسرم خیلی مربوط میشه حالم😔😔

منم دوستی ندارم باهاش برم بیرون، بنابراین همش خونم، درسمم تموم شده که برم دانشگاه. واقعا نمیدونم چیک ...

اره عزیزم سعی میکنم خودم حال خودمو خوب کنم وگرنه برای هیچکس مهم نیست انشالله شمام انقدر غرق خوشبختی بشید که همه اینهایادتون بره به هرحال خدابزرگه خودش کمکمون میکنه مرسی که حرفاگوش دادید دوست عزیز🌱💛

منم دقیقا مشکلم همینه ولی میدونی سعی کن خودت حال خودتوخوب کنی چون من واقعا دارم داغون میشم سعی کن به ...

من داغونه داغووووونم😭😭😭

کلی قرص اعصاب قوی تهیه کردم فقط بخورم و خلاص بشم. 

اما یکم میترسم😔😔