2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یاد هفته‌های اول خودم افتادم چقد زود گذشت. الان ۲۹هفتم

خوشبحالت 

خیلی حالم بده خیلی تو استرسم 

رفتم دوشنبه دکتر اولش گفت ساک حاملی دیده شد من خوشحال که بچه داخل رحمیه 

بعد تو برگه ام نوشته کیسه زده و قلب جنین دیده نشده در هفته ۴ 

الان هی سرچ میکنم دارم میمیرم از استرس نکنه بارداریم پوچ باشه 😭😭😭

اخه هیچ علائمی از بارداری ندارم فقط شکمم یه موقع هایی تیر میکشه 

خوشبحالت  خیلی حالم بده خیلی تو استرسم  رفتم دوشنبه دکتر اولش گفت ساک حاملی دیده شد من خ ...

عزیزم خیلی زود رفتی اینجوری به خودت استرس میدی😢من فقط بی بی چک زدم مثبت بود دیگه صبرکردم ۹هفته رفتم سونوگرافی صدای قلبشو شنیدم خیالم راحت شد

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
عزیزم خیلی زود رفتی اینجوری به خودت استرس میدی😢من فقط بی بی چک زدم مثبت بود دیگه صبرکردم ۹هفته رفتم ...

من ز زدم به دکترم گفتم برم ازمایش خون بدم گفت ن بیا اینجا امدم تو هفته پایین سونو کرد بعدم اینجوری بهم استرس دادش اعصابم بهم ریخته همش میگم نکنه بارداری پوچ باشه 

خوشبحالت  خیلی حالم بده خیلی تو استرسم  رفتم دوشنبه دکتر اولش گفت ساک حاملی دیده شد من خ ...

۴ هفته  اصلا معلوم نمیشه قلب بچه ۸ هفته ب بعد استرس نداشته باش واسه جنین در حال رشد استرس سمه

ازما که گذشت اما..خداوحق!

معلومه که قلب تو چهار هفته نیست تازه از هفته ی ۶به بعد باید منتظر قلب باشی ک اونم گاهی تا هشت هفته طول میکشه مشخص شه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من ز زدم به دکترم گفتم برم ازمایش خون بدم گفت ن بیا اینجا امدم تو هفته پایین سونو کرد بعدم اینجوری ب ...

نه عزیزم انشالله که پوچ نیست الان چون زود رفتی دیده نشده صبرکن ۸یا۹هفته برو سونو

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

مجبور بودی انقد زود بری سونو که استرس بگیری؟! 

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉