2777
2789
عنوان

حلقه عقد

127 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها نامزدم میگه من چون کارم با برق ماشینه و باطری ابن چیزاس سر کار که نمیتونم حلقه یه چیز فلزی دستم باشه برا خرید برا من حلقه نگیر به جاش نقره بگیر به نظرتون میشه اینطوری؟؟ بعد خانواده اونا نگن برا پسر من نقره گرفته برا خودش حلقه 11تومنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سرکار دستش نکنه

داداش منم سرکار حلقه نمیبره حلقش دست زن داداشمه وقتي میرن بیرون میده دستش میکنه

نخری بعدا حرف میشه

چه خبره حلقه ۱۱ تومنی برداشتی؟؟😐

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
خب سرکار دستش نکنه داداش منم سرکار حلقه نمیبره حلقش دست زن داداشمه وقتي میرن بیرون میده دستش میکنه ...

برنداشتم هنوز یکی دیدم خیلی خوشگله یعنی نگیرم 11؟پشت حلقه هم داره خیلی خوشگله

برنداشتم هنوز یکی دیدم خیلی خوشگله یعنی نگیرم 11؟پشت حلقه هم داره خیلی خوشگله

پیش حلقه اوردن برات؟

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

عزیزم کار به قیمتش نداشته باش اون چیزی که تو دلته رو بردار حتی اگه 20 تومن پولش باشه چون تا آخر عمر حلقتو نمیتونی عوض کنی 

چیزی که خیلی نگین داره هم برندار یه مدت بعد نگیناش میریزه زشت میشه 

و حتما واسه همسرت حلقه طلا بگیر دلش نخواست نپوشه بعدا تا چندین سال سر اینکه حلقه طلا براش نخریدی کوچیکت میکنن  یه نقره نهایتا 200 تومن میشه اونو جدا براش بخر بپوشه سرکار