2777
2789
عنوان

خیلی چاقم بیاید رژیماتونو بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 108 پست
چی چی

کِتوژِنیک

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با رژیم کالری شماری 25 کیلو کم کردم . 7 کیلو پارسال چاقشدم که اونم کم کردم باز .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو حتمن متخصص برنامه بگیر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خریدی یا تو نت پیدا کردی؟

از ی پیج خریدم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من قدم ۱۵۹ وزنم الان ۷۰ شده بازم باید کم کنم 🤪

من رفتم پیش متخصص واسم رژیم نوشت ولی بیشتر از اون چیزی که نوشت میخوردم ولی بازم کم کردم چون من ناهار رو حذف کردم یا کم میخوردم در حد یه سالاد کوچیک ،بعضی وقتا پر خوری میکنم رژیم گرفتن اراده میخواد مصمم شو عزیزم تو میتونی 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

من ۱۶۷ ام و ۷۶کیلو

عید لاغر تر شده بودم ولی چن وقتی یه بار ضعف شدید میگیرم باز شکمم بزرگ شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

توی خونه برقص  خیلی تاثیر داره نه از این رقصای ایرانی که فقط دستاتو تکون میدی نه ها چند تا فیلم از تو یوتیوپ برای خارجی هارو دانلود کن

برنجتو کم کن برنج بخور اما تعداد قاشق کم کنکلا هم حذف نکن چون ریزش مو میگیری

من اینطوری لاغر شدم :)

من قدم ۱۵۹ وزنم الان ۷۰ شده بازم باید کم کنم 🤪 من رفتم پیش متخصص واسم رژیم نوشت ولی بیشتر از اون چ ...

ورزش میکردی؟ چیا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

2790
2778
2791
2779
2792