2777
2789
عنوان

خیلی چاقم بیاید رژیماتونو بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 108 پست
من بچه دارم برا همین نمی تونم باشگاه برم. خیلی هم افسرده م. اکثرا غمگین یه گوشه نشستم تحرک ندارم.الب ...

من مجردم والا سه سانس باشگاه میرفتم درروز ویه ساعت پیاده روی لاغر نمیشدم یبوستمم خوب نشد هیچ خارپاشنه هم گرفتم  اومدم نان رو به حد یه بیسکویت خوردم ۱۳ کیلو در هفته لاغر شدم ولی چون مسهل میخورم الان نمیتونم غذامو کم کنم  اسید معده میزنه بالا ولی کم هم میخورم بخاطر بیماری روده چاقم من صبح تاشب خونه ام تحرک زیادی ندارم الان دیگه خسته شدم از رژیم ورزش خلیا صبح تاشب درحال جویدن هستن لاغرن ما شانس نداشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم والا سه سانس باشگاه میرفتم درروز ویه ساعت پیاده روی لاغر نمیشدم یبوستمم خوب نشد هیچ خارپاشن ...

منم قبلا پیاده روی زیاد میکردم تمام کف پاهام پینه بست.صدبارم وزن کم کردم و باز زیاد شدم. دیگه پیاده روی نمیتونم برم . بچه دارم شوهرم افسرده کرده دیسک کمرم شدم. تابستون به سختی رسوندم۷۸الان ۸۹م

کمر درد دارم راه نرفتم  بسلامتی کار خوبی کردی  اوایل خوب بودم از اول فروردین رو ۸۰ مو ...

اره کار میکنم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
2790
2778
2791
2779
2792