2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به پشت پا بکشه مشکل کم ابی کلیه هاست.اگه تو لگن پخش میشه مخصوصا موقع نشستن بیشتر درد میکنه مال عفونت رحم هست .

بقیه کمردرد ها که مربوط به ستون فقرات و سستی عظله شکم هستن با ورزشهای معمولی کمر که تو نت هست خوب میشن.ده روزه تاثیرش رو میبینید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اگه به پشت پا بکشه مشکل کم ابی کلیه هاست.اگه تو لگن پخش میشه مخصوصا موقع نشستن بیشتر درد میکنه مال ع ...

فعلا نمیتونم خیلی ورزش کنم از یه فیزیوتراپ پرسیدم گفت استراحت کن فعلا و دستگاه گذاشتم چند باری 

تصمیم دارم بعدش برم یوگا چون خیلیا گفتن کمرم ضعیفه

فرق دیسک و سیاتیک چیه ؟؟

درد سیاتیک چه تفاوتی با بیرون‌زدگی دیسک کمر دارد؟ عصب سیاتیک بزرگترین عصب بدن است. بخش ابتدایی این عصب که از ستون فقرات بیرون می‌آید از 5 ریشه عصبی تشکیل شده است. نقص عملکرد این عصب، که تا پشت هر دو پا پایین می‌آید، می‌تواند باعث احساس سوزش، مورمور و درد در حالت نشسته و همچنین دشواری راه رفتن شود. درد می‌تواند تا مچ پاها برسد.

مهره‌های کمر توسط یک سری اجزاء بالش مانند محافظت می‌شوند که پر از یک مایع ژل مانند هستند. بیرون‌زدگی زمانی اتفاق می‌افتد که با فشرده شدن دیسک، این مایع از پوسته محکم آن به بیرون رانده می‌شود، که این باعث وارد آمدن فشار به عصب‌ها و در نتیجه منجر به درد می‌شود. اگر دچار دردی شده‌اید که احتمال می‌دهید درد سیاتیک یا بیرون‌زدگی دیسک باشد، برای مراجعه به پزشک تعلل نکنید.

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
درد سیاتیک چه تفاوتی با بیرون‌زدگی دیسک کمر دارد؟ عصب سیاتیک بزرگترین عصب بدن است. بخش ابتدایی این ع ...

پس سیاتیکه .. چون تو پاهامه مور مور میشه و 

چی میشه هیچ کدومش نباشه فقط یه کمر درد ساده باشه 🥺

فعلا نمیتونم خیلی ورزش کنم از یه فیزیوتراپ پرسیدم گفت استراحت کن فعلا و دستگاه گذاشتم چند باری  ...

خیلی نه اون حالت کز گردن گربه هست گوز میکنه بعد کز میکنه.یکیش هم پاها رو اروم میکشی تو شکم تا ده میشماری ول میکنی.

در حدی که عذاب نکشی  یه حرکت هم زدی اشکال نداره.

یوگا رو نمیدونم ولی من با اینها کارم رو راه میندازم..هر چند وقت یه بار میگیره.

یعنی کامل درمان نمیشه ؟؟  فیزیوتراپی خوبه ؟؟

من وقتی بخورم زمین میرم فیزیو تراپی.چون دیگه واقعا از حد میگزره.

برا من درد ها رفیق غارن .دوره ای میان معده و کلیه و روده و رحم و کمر...

شاید براتون خوب شد .اگه علت درد رو پیدا کنی  و پیشگیری کنی چرا خوب نشی.

من وقتی بخورم زمین میرم فیزیو تراپی.چون دیگه واقعا از حد میگزره. برا من درد ها رفیق غارن .دوره ا ...

اره درسته .. ولی من طاقت دردم خیلی کمه .. تحملم کمه .. زود میریزم بهم سه روزه اینجوری شدم حس میکنم دارم افسردگی میگیرم 😔با اینکه دردم شدید نیست .. میتونم راه برم کارامو بکنم .. ولی موقع خواب و نشستن اذیت میشم 

کاش بتونم صبر و تحملمو ببرم بالا