2777
2789

پارسو تحویل بگیر بعد بفروش 200 میلیون بالاتر میخرن ازت

الان تو یه کانال خبر دیدم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوالش ۶۵ 

۷۰تومن ارزون تر نده

کدوم شهری؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

پارسو تحویل بگیر بعد بفروش 200 میلیون بالاتر میخرن ازت الان تو یه کانال خبر دیدم

به نظرت امتیازش چنده؟ ماشین خواهرمه پول ندارن بخرن قولش دادن به یه نفر الان نمیدونن چند باید امتیازش رو بفروشن

کرمان 

هوووف شهر خودمون بودی میخریدمش ازش

۷۰ تومن بده ولی خاست کمتر بده از ۶۵ پایین تر نده

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

به نظرت امتیازش چنده؟ ماشین خواهرمه پول ندارن بخرن قولش دادن به یه نفر الان نمیدونن چند باید امتیازش ...

حیف واقعا خودت نمیتونی برداری؟ 

امتیازشو نمیدونم. 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هوووف شهر خودمون بودی میخریدمش ازش ۷۰ تومن بده ولی خاست کمتر بده از ۶۵ پایین تر نده

وای ممنونم ازت خواهرم نمیدونه اونا داشتن سرش کلاه میزاشتن با 5 میلیون راصیش کردن الان فهمیده چه اشتباهی کرده گفته کمتر از 50 قبول نمیکنم برم بهش بگم کمتر از 70 قبول نکن ممنونم 😍😍😍😍

وای ممنونم ازت خواهرم نمیدونه اونا داشتن سرش کلاه میزاشتن با 5 میلیون راصیش کردن الان فهمیده چه اشتب ...

وااا ۵ میلیونو حواله یسالس

این سه ماهه ها بیشتر میرزن

۵۰تومن چیه فقط ۳ روز فرصته واریز داره نمایشگاهای ماشین میخرن بگو حواسشو جمع کنه

خواهش گلم

حیف واقعا خودت نمیتونی برداری؟  امتیازشو نمیدونم.

نه ندارم واختیار ماشین هم ندارم اونا به یه نفر دیگه دادنش حالا سر امتیازش دعوا دارن با کلی دعوا تازه رسیده به 25 تومن فکر کنم تا 70 تومن برسه جنگ جهانی بینشون رخ بده

وااا ۵ میلیونو حواله یسالس این سه ماهه ها بیشتر میرزن ۵۰تومن چیه فقط ۳ روز فرصته واریز داره نمایشگ ...

این خواهرم طرح مادران برنده. شده ماشینش رو قول داده بده به اونا پس بهش بگم امتیازش کمتر از70 نفروشه بازم ممنون

جدی میگی؟

عاره بابا 

اخه تو نمیدونی ک اونی ک حوالشو میخره چ سودی میکنه ما خودمون تو کاره خرید فروش ماشینیم منظورم داداشمو داییامو بابام خدا بیامرز ایناس نمایشگاه ماشین دارن

بعد حواله اعی ک مثلن ۶۵ میخرن بعد سه ماه ماشین که میاد سودی ک از ماشین میبرن ۱۲۰

۱۳۰ تومنی میشع