2777
2789

من 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زنداییم و یکی از آشناهامون داره به بچه اشم انتقال داده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه جوری کنترلش می کنی ؟ من دارم زندگیمو مختل می کنم

برو روانشناس خوب میشی اگه نتونست کمکت کنه ارجاع میده روانپزشک

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
زن داییتون چه شکلی هستن یعنی چه حرفایی زدن که متوجه شدید خودبیمارانگارن

بله  خودشم گفته خودمونم متوجه شده بودیم قبلش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه جوری کنترلش می کنی ؟ من دارم زندگیمو مختل می کنم

تنها راه مختلش اینه که بری دکتر و کامل چکاب بشی و بررسی بشیو قبول کنی که مریض نیستی و نبودی و اینا همه زاده ی فکر و توهمات خودت بوده.... 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
برو روانشناس خوب میشی اگه نتونست کمکت کنه ارجاع میده روانپزشک

پیش روان شناس رفتم یه حالتی بهم دست داده که فکر می کنم دکترا نمی فهمن من چمه . بهم میگن سالمی مشکلت ذهنته ولی باز فکر می کنم یه چیزیم هست و دکتر نفهمیده . اینه که تا حالا بالغ بر ۸۰۰ تا دکتر رفتم و دارم خودمو خانوادمو اذیت می کنم

مثلا چندین ساله میگه من سرطان معده دارم دکترا یک ماه مهلت دادن برای زنده موندنم،

یا مثلا بچه اش سوزش ادرار گرفته بود حالا بخاطر کم آبی یا رعایت نکردن مسائل بهداشتی، همه جا میگفت بچه سرطان خون داره

فرت و فرت هم بستری میکنه بچه اشو هی اصرار می‌کنه به دکترا که بستری کنن حتی برای همون سوزش ادرار هم بستری کردنش 😐