2777
2789
عنوان

پستونک

69 بازدید | 8 پست

سلام خانما من دخترم ۳۵ روزشه امشب بهش پستونک دادم پس نزد الان که میخوام ازش بگیرم گریه میکنه،بنظرتون اگه گشنه بشه میفهمه؟؟ پستونکو اونوقت پس میزنه شیر بخوره؟

آره عزیزم اگه گشنه بشه گریه میکنه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اره گلم میفهمه نگران نباش اصلا...احتمال زیاد رفلاکس نداره؟چون بچه ها رفلاکسی میخواند همش مک بزنن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم نورسیده مبارک😍😍😍

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اره گلم میفهمه نگران نباش اصلا...احتمال زیاد رفلاکس نداره؟چون بچه ها رفلاکسی میخواند همش مک بزنن

بچه منم پستونکی بود و مدام مک میزد اما رفلاکس نداشت یعنی چنان شست دستشو میخورد که مجبور شدم بهش پستونک بدم!

بچه منم پستونکی بود و مدام مک میزد اما رفلاکس نداشت یعنی چنان شست دستشو میخورد که مجبور شدم بهش پستو ...

عزیزم اره یسری هم از روی عادته مث فندوق شما😍

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

والا نمیدونم چون تا الان که شکرخدا آروم بوده بیقراری یا گریه نکرده ،اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه یا رفلاکس داشته باشه گریه نمیکنه؟

والا نمیدونم چون تا الان که شکرخدا آروم بوده بیقراری یا گریه نکرده ،اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه ...

نگران نباش اگ مشکلی باشه بیقراری میکنه وعلائم رونشون میده..