2777
2789
عنوان

چخبر شده اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم ده سال دیگه اونایی که حقوق ثابت داریم بشینیم کف خیابون به گدایی😂🤐

خدانکنه 😂😂😂😂خدا اون روز و نداره ولی ماهایی که شغل ازاد هم داریم حقوقا زیاد نشدن که همونه 

والا دیروز دوتا تک تک خریدم ۸ تومن روشو نگاه کردم زده بود ۲۵۰۰ گفتم دوتا ش میشه ۵ تومن  

گفت خانم اونا قیمت فروشنده هست قیمت خریدار اینه 🙄

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
منم اخرین بار قبل سیزده دیدم 

من پارسال دیدم دیگه اصلا ندیدم من مامانم از اول عید مریض شدیم هر چی گشتیم دنبال لیمو شیرین نبود 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
فکر کنم ده سال دیگه اونایی که حقوق ثابت داریم بشینیم کف خیابون به گدایی😂🤐

ده سال دیگه نه  خیلی خوشبین هستی عزیزم

سال دیگه 😬

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
اره باورکن به ضرر مغازه دارها میشه چون فروشگاه ها مطمئنا هزارتومن ارزونترمیدن مردم میرن سمت اونا&nbs ...

اونهام دزدی میکنن در حد های

مثلا افق کوروش یا جانبو؛ میری میبینی محصولاتو بسته بندی ویژه ی افق کوروش زده شرکت؛ بعد وزن مثلا جو رو زده ۳۰۰ گرم، میای خونه می بینی ۲۰۰ گرمه

ولی پول ۳۰۰ گرمو گرفته

یا مثلا جنسی رو میزنه ۸۰ هزارتومن با تخفیف مثلا ۶۵

بعد میای خونه می بینی این که قیمت پشتش اصلا ۶۵ تومنه

تخفیف های الکی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
کدوم شهری شما

صدرای شیراز 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اونهام دزدی میکنن در حد های مثلا افق کوروش یا جانبو؛ میری میبینی محصولاتو بسته بندی ویژه ی افق کورو ...

بله همسرمم میگه مثلا همبرگر ۸۰,درصد خرید ۶۵میگفت پروتئنی ها میدن ۸۵بعد که متوجه شدم ۴تا داخل بسته گذاشتن و بیرون ۵تا ۸۵