2777
2789
عنوان

حرف های تلخ😭

145 بازدید | 14 پست

امروز مادر شوهرم خونمونه منم پسرم یک سال نیمشه باردار شدم دم به دقیقه میگه من پسرتون بردارم ببرم شهرستان پیش خودم باشه میگفت فلانی بچش گذاشته پیش مادر شوهرش رفته من پسرم میبرم براش برنج میخرم بهش میدم تا چاق بشه لاغره خیلی ناراحت شدم آخه مگ چ خبره بچه من برداره ببره پیش خودش بخدا دختر خودش غذا به بچش نمیده من همیشه غذا بچم به راهه خیلی از حرفاش ناراحتم این پیشنهاد بردن بچه چندین بار میگ انگار شعور نداره بنظرتون منظورش از این حرفا چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو خب بگو مگه میشه بچه رو ببری 

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
خب یه بار با قیافه بهش تشر بزن بگو جونمم بره بچمو از خودم دور نمیکنم شما هم خواهشا این حرفارو تکرار ...

شوهرم خیلی حساسه من اصلا جرعت ندارم به مادرش چیزی بگم 

یا خدا،🙄🥺 نگران شدم این مادرشوهرت شاید نقشه داشته باشه وگرنه توی این دوره زمونه کی حوصله نوه داره اصلا راضی نشو بهونه بیار و بگو ممنون غذای مقوی و چاق کننده میدم اذیت میشین نزار کسی وارد چارچوپ زندگیتون بشه به اسونی بگو دستتون درد نکنه یه دنیا ممنون همینکه گفتین یه دنیا به من رسید 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
یا خدا،🙄🥺 نگران شدم این مادرشوهرت شاید نقشه داشته باشه وگرنه توی این دوره زمونه کی حوصله نوه داره ...

وای نمیدونی چقدر تو زندگیم دخالت میکنه فکر میکنه صاحب زندگی منه اینم کاملا تقصیر شوهرمه که جرعت میکنه تا اینجا پیش بره

خیلی اذیتم میکنن دیگ دیوانم کردن واقعا هم کاملا جدی این حرف میزنه اصلا شوخی تو چهرش نیست

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته منم نمیتونم بچم یه ساعت ازم دور باشه .اصلا نذار لین کارو کنه به شوهرتم بگو

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
یا خدا،🙄🥺 نگران شدم این مادرشوهرت شاید نقشه داشته باشه وگرنه توی این دوره زمونه کی حوصله نوه داره ...

وآقا نمیدونم چیکار کنم آخه تیکه میندازه منظورش اینه تو به بچه  غذا نمیدی من الان به شوهرم این منظور ها رو بگم سریع میگ ن اینطور نیست شما از این حرفا چ نتیجه ای میگیرین آیا من منطقی فکر کردم

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته منم نمیتونم بچم یه ساعت ازم دور باشه .اصلا نذار لین کارو کنه به شوهرتم ب ...

میشه بگین این حرفایی که گفتم چ نتیجه ای ازش شما به عنوان ی خانم میگیرین آخه من به شوهرم بگم میگ تو اشتباه میکنی سخت میگیری 

مادر شوهرم از خداشه من نباشم طلاق بگیرم بچه ببره

میشه بگین این حرفایی که گفتم چ نتیجه ای ازش شما به عنوان ی خانم میگیرین آخه من به شوهرم بگم میگ تو ا ...

نه عزیزم کجا سخت میگیری هر مادری باشه دوس نداره بچشو بسپاره دست یکی.اگر قرار بود بده دست یکی خب بچه نمیاورد .حق با توعه کوتاهم نیا

وای نمیدونی چقدر تو زندگیم دخالت میکنه فکر میکنه صاحب زندگی منه اینم کاملا تقصیر شوهرمه که جرعت میکن ...

مادرشوهر من اوایل عروسیم خیییییییییییلی دخالت داشت یعنی خیلی گوش کنایه میزد از جاری هام تعریف میکرد تا حرص منو دربیاره و بقول خودش منو سر غیرت بیاره منم ماشاالله همه چی تموم یجوری پیشرفت کردیم که همشون دهنشون باز موند دیگه خخخخ  کم شده خداروشکر از متلک و طعنه خبری نیس حساب میبرن ازم فقط سیاست داشته باش و قوی باش و شمرده شمرده حرف بزن با احترام من اوایل به تته پته میفتادم تا می‌دیدم مادرشوهرمو قلبم تند تند میزد خدا ببخشدش همیشه میومد و دخالت و حرف مردم رو می‌آورد منم بدم میومد از غیبت و قضاوت خلاصه درست میشه جوابشو بده شوهرتم قانع کن یجور بگو نمی‌خوام بچمون دو تربیته بشه و آزمون دور بشه چه معنی داره ازمون دور بشه نونش کمه یا آبش نمیخوام تمام

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
مادرشوهر من اوایل عروسیم خیییییییییییلی دخالت داشت یعنی خیلی گوش کنایه میزد از جاری هام تعریف میکرد ...

توکل به خدا ان شالله که دست از سرم برداره مادر شوهرم... مرسی از راهنمایی ممنون عزیزم