2789
عنوان

ترک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست
بخصوص تو روستاهای ترکا این چیزا خییلی به چشم میخوره عروس میبینی خودش نوه داره ولی همچنان تحت سلطه ما ...

چقد از سلطه مادرشوهرا بدم میاد دوس دارم مادرشوهرم خانم فهمیده باشه

من‌ میگم‌دختر با هر هررر قومی میتونه بسازه ولی پسرا رو شاید نه سخت باشه ما خودمون همچین ازدواج داشتی ...

اره نمیشه گف که همه اونجورین 

ولی ترکا خدایی  اکثریت اینجوری ان 

😂 من خودم ترکم دارم ب صراحت میبینم 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه رو این چیزا نه.رو زنشون بیشتر  بعضیاشون الکی غیرت دارن برا من قابل درک نیس مثلا رو حجابشون ...

ااااههه چقد از این غیرتا بدم میاد🤢🤢🤮🤮 دوس دارم شوهرم ادم خیییلی فهمیده و مودب باشه

منم ترکم ولی از بعضیاشون بدم میاد دخترعمم تازه عروسی کرده بود بعد برا مادرشوهرش کلی مهمون اومده بود ...

میدونی چی هر قومی خوب و بد داره تو خودت ترک هستی و از بعضی ترکا بدت میاد منم اینجوریم از بعضی خصلت های فامیلامون یا ویژگی هاشون بدم میاد

میدونی چی هر قومی خوب و بد داره تو خودت ترک هستی و از بعضی ترکا بدت میاد منم اینجوریم از بعضی خصلت ه ...

من اخه خودم ب ترک رفتم از وقتی رفتم همش حرص خوردم ب طرز لباس پوشیدن ادمم کار داشتن دیگ چن بار ب شوهرم گفتم بگو دخالت نکنن ی چن بار حتی دعوا کرد باهاشون دیگ کاریم ندارن داش باشنن تو روم نمیگن 😂😂 

منم ترکم ولی از بعضیاشون بدم میاد دخترعمم تازه عروسی کرده بود بعد برا مادرشوهرش کلی مهمون اومده بود ...

آره منم از اینا خیلی دیدم.البته تو شهرمون اینطوری نیستا تو روستاهای اطراف این چیزا همچنان برقراره

آره منم از اینا خیلی دیدم.البته تو شهرمون اینطوری نیستا تو روستاهای اطراف این چیزا همچنان برقراره

اینو وضع اکثر جاها هست مثلا خودمون تو فامیلامون اکه عروس پا نشه برا شوهرش کاری کنه همه میگن عههه ببین خودشو چی فک کرده؟ چرا کار نمیکنه؟ خلاصه عزیز کلا دعوا بین عروس خانواده شوهر و حتی فامیل شوهر زیاده از الان خودتو عادت بده که حرف دیگران برات مهم نباشه😊

والا ما ترکیم همچین چیزی ندیدیم😂😂😂💔

حدقل وقتی گورمیپ سیز اوز قومیتیزی تخریب المیین لازیم دییل دی ذهنیتی بدتر الیسیز بیزیم خانواده و اشنالار عروس دوست هستن برا همین ددیم!

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
حدقل وقتی گورمیپ سیز اوز قومیتیزی تخریب المیین لازیم دییل دی ذهنیتی بدتر الیسیز بیزیم خانواده و اشنا ...

خب حرف شما درست ولی چرا به بیچاره امید واهی بدیم درحالی که چنین چیزی نیست شاید سر یه حرف اون خانوم یا چند نفر دیگه بخوان با کسی ازدواج کنن و نظرشون کاملا برگرده و یا بلعکس

خب حرف شما درست ولی چرا به بیچاره امید واهی بدیم درحالی که چنین چیزی نیست شاید سر یه حرف اون خانوم ی ...

قضد من امید واهی دادن نبود (: شایدم شهر ما اینجوریه که میگم عروس دوستن وگرنه الکی تعصب ب خرج نمیدادم بیام حرف دروغ بگم قصد خاصیم نداشتم چیزی ک خودم تو اطرافم دیدم رو گفتم

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎