2777
2789

اوضاع اقتصادی خیلی خرابه یه ماشینم نمیشه خرید دیگ 

بعد میری اینستا یکی رفته رستوران یکی رفته مسافرت یکی موهاشو رنگ کرده خدا بیشتر بهشون بده منتها ادم دلش میگیره یکی میخواد وایسه تا ته ماه ببینم پولی میمونه یا ن یکی اینجوری خدایا شکرت... دلم گرفته بود همین 

اونا تو یه ایران دیگه زندگی می کنن😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه عده که بلاگرن و با پول مردم به اینجا رسیدن.

بقیه هم که نمیان ناراحتی هاشونو جار بزنن. منتظر فرصتن که یه عکسی بگیرن و به بقیه بگن ما خوشبختیم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بلاگرن دیگ یه مشت شوهر بیکار بدرد نخوری هم دارن ک بخاطر پول همش ادا عاشقارو در میارن😂

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨

فک میکنی اینا میرن رستوران پول میده یه آدمی هایی هستن اصلا پول نمیدن به اون صاحب رستوران بدبخت میگن تو به ما غذا بده عوضش ما برات تبلیغات می‌کنیم ارواح عمشون😒

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

من هیچوقت این خوشی های نمایشی رو باور نکردم.خوشی و خوشبختی واقعی اونقدر خاص نیست که جار بزنیم.ادمها معمولا چیزهای خاص و نادرشون رو اعلام میکنند

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز