2777
2789
عنوان

میشه منو از نگرانی در بیارین؟؟

65 بازدید | 5 پست

بچه ی من ۲ سال و ۲ ماهشه ولی حرف نمیزنه کلمه میگه اشاره هم میکنه نسبت ب اسمش واکنش هم نشون میده ‌

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 

گلم پسر من هزار ماشالله خیلییییئی باهوشتر از همسناشه 

یک ماه دیگه میشه ۴ ساله

.ولی ۲ سال و ۸ ماهگی یهویی شروع کرد به حرف زدن.

فقط کلمه میگفت‌ .اینا رو گفتم اصللاااا نگران حرف زدنش نباشی

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چمدکلمه میگه

نشمردم  الله اکبر خدایا شکرت  حسین معصومه بابا مامان تلوزیون  دسشویی و  کلمات زیاد دیگری 

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 
گلم پسر من هزار ماشالله خیلییییئی باهوشتر از همسناشه   یک ماه دیگه میشه ۴ ساله .ولی ۲ سا ...

پناه بر خدا عزیزم