هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم. دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم. روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم. به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.
شما با اون حرکت به صلاح نیست دیگه بچه دار شی... چون مایع ننگه بخاطر اون
صلاح باشه یا نباشه مادر. سه تا دختر هستم. هیچ مادری هم برا بچه ش بد نمیشه. چهارمین رو نمیخاستم. بعد هشت سال اومد توی زندگیم. اگه بی رحم بودم. میرفتم سقطش میکردم. با خودم میگم فرقش با بقیه دخترام چیه. مگه میتونم اینارو. بکشم. عصابنیتم. از خودمه. اگه میدونستم باردار میشم. حتما جلوگیری سخت و سفت میکردم. دکتر بمن اطمینان داد گفت باردار نمیشی
اینکه پسر دوست داشته باشین اصلا چیز مهمی نیست هرکس به دلایلی یه جنسیت رو دوست داره اما اینکه با جنس مخالفش نابود بشه دیگه نمیشه اسم اون پدر و مادر رو حتی انسان گذاشت... دلم برای دخترات سوخت.
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
صلاح باشه یا نباشه مادر. سه تا دختر هستم. هیچ مادری هم برا بچه ش بد نمیشه. چهارمین رو نمیخاستم ...
با جدول چینی جنسیتشو حساب کن
میخوای بگم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فقط اسم کاربریش(: اینکه پسر دوست داشته باشین اصلا چیز مهمی نیست هرکس به دلایلی یه جنسیت رو دوست دا ...
تازه وارد سایت شده بخاطر همون اسم کاربری و تاپیکش یه چیزه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔