2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم واسه سومی نباید روش رژیم انتخاب میکردی چون اون صددرصد نیس باید میرفتی تعیین جنسیت که حتمی پ ...

ببخشید تعیین جنسیت چجوریه آزمایشه عمله چیه؟ هزینش چقدره

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون
شما با اون حرکت  به صلاح نیست دیگه بچه دار شی... چون مایع ننگه بخاطر اون

صلاح باشه یا نباشه مادر. سه تا دختر هستم. هیچ مادری هم برا بچه ش بد نمیشه.  چهارمین رو نمیخاستم. بعد هشت سال اومد توی زندگیم. اگه بی رحم بودم. میرفتم سقطش میکردم. با خودم میگم فرقش با بقیه دخترام چیه. مگه میتونم اینارو. بکشم.  عصابنیتم. از خودمه.  اگه میدونستم باردار میشم.  حتما جلوگیری سخت و سفت میکردم. دکتر بمن اطمینان داد گفت باردار نمیشی 

نام مستعار حذف شود

فقط اسم کاربریش(:

این‌که پسر دوست داشته باشین اصلا چیز مهمی نیست هرکس به دلایلی یه جنسیت رو دوست داره اما این‌که با جنس مخالفش نابود بشه دیگه نمی‌شه اسم اون پدر و مادر رو حتی انسان گذاشت... دلم برای دخترات سوخت.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
صلاح باشه یا نباشه مادر. سه تا دختر هستم. هیچ مادری هم برا بچه ش بد نمیشه.  چهارمین رو نمیخاستم ...

با جدول چینی جنسیتشو حساب کن

میخوای بگم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فقط اسم کاربریش(: این‌که پسر دوست داشته باشین اصلا چیز مهمی نیست هرکس به دلایلی یه جنسیت رو دوست دا ...

تازه وارد سایت شده بخاطر همون اسم کاربری و تاپیکش یه چیزه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔