هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم. دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم. روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم. به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.
ان شاالله اون چیزی که دوست داری بشه و دلت شاد بشه حق داری چه بخوای چه نخوای یه سری ادم فضول تو جامعه هستن که فقط دنبال ایراد گرفتن از آدمان . نگران نباش دعا کن نماز حاجت بخون خیرات بده
متاسفانه مردم ما همینطورن دختر که باردار شی بجای اینکه بگن مبارکه ان شااله قدمش خیر باشه با یه حالت ...
منم همین حالم. روحیه م ضعیف و شکننده شده خودمو میبینم. خونواده م چطوری بزرگ شدم قسمت من برد کجا گیر چه خونواذه ای افتادم. جنسیت مرد تعیین میکنه انگار من گناه کردم. بدم از جنس زن. میاد.
نکن اشتباه منو نکن،باخودم گفتم اینهمه آدم سقط کردن چیزیم نشده ،اما من تقاص دادم،دخترم سالم سالم یهو مریض شد ،از ی تهوع شروع شد تا اینکه گفتن بچت نصف روده کوچیکش سیاه شده عمل کردن بریدن 😭بچم ناقص شد ،دلمخون شده هر چی زار زدم خدا منو نبخشید،بچم آب شد جلو چشمم
نکن اشتباه منو نکن،باخودم گفتم اینهمه آدم سقط کردن چیزیم نشده ،اما من تقاص دادم،دخترم سالم سالم یهو ...
مطمئن باش خدا بخواد تقاص بگیره قطعا از خودت میگیره نه طفر معصومی که در گناه شما هیچ دستی نداشته،این خیلی ظلمه شما کاری بکنی بچه از همه جا بی خبر جواب پس بده و درد بکشه