2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 206 پست
برامون سخته  هزینه نگهداری چهار فرزند. بخصوص اگه دختر باشه. توی این دوره. زمونه.  بخدا این ...

بهدخصوص اگه دختر باشه 😳جل الخالق یعنی پسر خرجش کمتره .بابا ول کن این حرفا رو .از خدا بخواه پسر باشع ولی توروقران الکی حرف درنیار وتوحیه نکن 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چهارتا خاهریم 😀 دورورمون ایقد پسر بد دیدیم هر کی بابا مامانمو میبیه میگه یوقت غصه نخورین ک پسر ندارین😐 بابا روزی هزار بار خداروشکر میکنه . البته ب نظر من دوتاش دوس داشتنین اما من خودم دلم میخاد وقتی ازدواج کردم بچم پسر بشه چون تا حالا پسر تو خونمون نداشتیم 🙁😑

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
اطرافیان غلط میکنناینقدر خودتون از موضع ضعف نکاه میکنید بقیه جرات پیدا میکنن،من تو سونوکرافی بودم خا ...

قربونت اگه همه دیدگاهشون مثل شما بود. همه چیز گل و بلبل بود. این همه نگرانی نبود اینقد آدما بیرحمن به راحتی دل میشکنن. من خودمم می‌دونم دوره زمونه. دختر. شاید دخترای من بهترین بشن همه حسرتشون بکشن شایدم برعکس بخاطر جنسیتشون. مثل همه زنای مظلوم ضعیف باشن. 

نام مستعار حذف شود

اره زیاده حق داری خدا خواسته بود گلم قدمش خیر باشه عزیزم به بقیه با افتخار بگو باردارم نقطه ضعف دست ...

ممنونم گلم اره دیگه راهی غیر از این ندارم وگرنه مردم کارشون ایراد گرفتن به زندگی و موردتمسخر قرار دادن دیگزان

متاسفانه مردم ما همینطورن دختر که باردار شی بجای اینکه بگن مبارکه ان شااله قدمش خیر باشه با یه حالت ترحم میگن آخییی دخترم خوبه مبارک باشه....

استارتر عزیزم اون بجه هدیه خداس یادت باشه هدیه خدا هیییچ وقت بد نیس چه دخترش چه پسرش

حرف مردم سخته بده ولی تو که مادری نباید این اجازه رو بدی که حرفاشون روت تاثیر بزاره

مادر خودم سه تا دختر داشت وقتی کسی بهش تیکه مینداخت میشست گریه میکرد 

و یه جوری یود که ماها فک میکردیم دختر بودن جرمه

ولی اگه مثلا هر کی بهش چیزی میگفت با حالت خوشحالی جواب میداد و میگفت ن عاشق دخترم و خدا بهم لطف گرده و سه تاشو داده و جلوی ما میگفت من خیلی از داشتنتون خوشحالم این فکرو نمیکردیم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

منم س تا دختر دارم چهارمی و باردار شدم از ترس اینکه دختر شه سقط کردم ،خدا جوری تقاصشو ازم گرفت ک تا تمر دارم یادم نره،ولی کاش از خودم میگرفت نه از بچم😭توروخدا دعا کنین خدا منو ببخشه بخاطر گناهی ک کردم،پشیمونم مثل سگ کاش نگهش میداشتم 

اگه پسر باشه می تونید نگهش داری یعنی اگه امشب بگن پسره دیگه با شوعرت راحت می خوابید . دعا می کنم پس ...

بچه هم پسر خوب هم دختر.  من سه تا دختر دارم.  چی میشد اینم پسر بشه دهن. شوهر و خاندانش بسته بشه

نام مستعار حذف شود

قربونت اگه همه دیدگاهشون مثل شما بود. همه چیز گل و بلبل بود. این همه نگرانی نبود اینقد آدما بیرحمن ب ...

شما نباید اجازه بدی شما باید قدرت و استقلال به دخترات بدی،من همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم تا نشون یدم میشه پا روی همه رسوم و عرف غلط گذاشت،شما خودت از دید عزت نکاه کن به دخترات بقیه برخوردشون درست میشه،

منم س تا دختر دارم چهارمی و باردار شدم از ترس اینکه دختر شه سقط کردم ،خدا جوری تقاصشو ازم گرفت ک تا ...

میشه بگی چجوری گرفت اخه منم میخوام سقط کنم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌