2777
2789
عنوان

اقدامیای ۲/۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما چند ماه اقدامی؟ علائمی هم داری؟

سلام دقیقا  از مهرماه اقدامم

سینه هام بشدت متورم و دردناک!

ترشحاتم بسیار زیاده مثل وسط سیکل همش خیسم

زیر دلم هی میگیره ول میکنه مخصوصا وقتی دراز کشیدم

امروز هم کمر درد دارم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عزیز جواب سوال منو میدید چرا این ماه پریودیم ۱روز و نصف بود؟

خونش قهوه ای نبود؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من اگه خدابخواد خرداد یا تیر امسال برااولین باراقدام میکنم

ان شالله عزیزم 😍

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
سلام عزیزم منم در حال اقدام بودم این ماه ک گذشت فعلا که یکروز تاخیر داشتم اگه باردار نبودم میام گروه ...

اگه باردار بودی هم بیا خب

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
ن گلم لی الان خیلی حالت تهوع دارم سومین روز میشه ولی پاک شدم

شاید باردار باشی

و خون لانه گزینی باشه

ب امید خدا ..

انشالله😍