2777
2789
عنوان

اقدامیای ۲/۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 43 پست
من سابقه تاخیر نداشتم نمیدونم چرا نمیشم بیبی هم مثبت نمیشهههه😑 از بلاتکلیفی خسته شدم دوس دارم زود ...

خب برو آز بده 

به زودی منم مامان میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرس 😍
من سابقه تاخیر نداشتم نمیدونم چرا نمیشم بیبی هم مثبت نمیشهههه😑 از بلاتکلیفی خسته شدم دوس دارم زود ...

برای بچه دوم اقدام میکنی؟ عزیزم ان شالله هر چی زودتر بیبی چکت مثبت شه

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب برو آز بده 

میترسم منفی شه خونم حیف میشه🤣🤣🤣

شاغلم هستم سخته برم

فردا توکل میکنم به خدا و آخرین بیبی چک میزنم😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من اقدامی ۲/۱۳۹۴هستم 😂😂 برداشتم بهمن بود

جوووون🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

برای بچه دوم اقدام میکنی؟ عزیزم ان شالله هر چی زودتر بیبی چکت مثبت شه

اولیییییییی من بیس سالمه هنوز کووو تا دومی

یکساله اقدامم

اولین باره پنج روز عقب افتاده🥴

من اقدامی ۲/۱۳۹۴هستم 😂😂 برداشتم بهمن بود

😂😂😂 همون ماه اول گرفت؟ کاش منم بهمن برداشت کنم😂

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
😂😂😂 همون ماه اول گرفت؟ کاش منم بهمن برداشت کنم😂

آره خواهر مث جاروبرقی‌ه😂😂😂 انشالله🌹

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

اولیییییییی من بیس سالمه هنوز کووو تا دومی یکساله اقدامم اولین باره پنج روز عقب افتاده🥴

اها ان شالله که حامله ای پس😍

اها ان شالله که حامله ای پس😍

انشالله😍🤩

شما برا دومی اقدامی؟

انشالله😍🤩 شما برا دومی اقدامی؟

نه منم اولی بعد ۷ سال اولین باره میخوام اقدام کنم بعد پریودم

نه منم اولی بعد ۷ سال اولین باره میخوام اقدام کنم بعد پریودم

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد