2777
2789
عنوان

دوستان سوزش شدید دارم

626 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، من مجردم ، الان سوزش وحشتناک دارم ، عفونت ادراری های مکرر دارم ، دیگه خستههههه شدم ، به خدا خیلی از نظر بهداشتی رعایت میکنم ، نمی‌دونم چکار کنم ، الان با این سوزش فقط میخوام جیغ بزنم ، آب نمک ، بتادین ، کرم کلوتریمازول ، عنبر نسا ، همه و همه را امتحان کردم ، واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ، از عفونت ادراری خسته شدم ، دیگه چقدر آنتی بیوتیک و قرص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری چک کنم ؟ با آزمایش؟ همیشه وقتی آزمایش میدم میگه عفونت ادراری

خودت یه نگاهی بکن ببین ترشحی چیزی نداری یا مثلا ترشح زردی سبزی یا پنیری ای

من خودم پارسال درگیر درد لگن شده بودم و تو ازمایش چند بار عفونت ادراری نشون داد و صد تا دکتر و اینا رفتم دیگه کشت ادرارمم نرمال شده بود ولی همچنان درد پهلو و لگن داشتم پیش دکتر اورولوژیست هم ویزیت شدم اخر گفت خانوم نکنه عفونت زنان داری که خوب نمیشه 

حالا اینا که تو دو خط گفتم بهت حاصل شش ماه درد و حال بدی منه ها یه عالم دکتر زنان و عمومی و ازمایش و سونو و...

اخرم سرتو درد نیارم ده مدل انتی بیوتیک مصرف کردم اخرش با یه قرص پروبیوتیک که سرخود از داروخونه خریده بودم خوب شدم 

۴-۳ لیتر در روز مایعات بخور 

ادرارتو اصلا نگه ندار

سوم اینکه محل پرینه تو خوب بشور و تمیز کن

از انتی بیوتیک های کلیندا مایسین و سفتریاکسون و سفازولین استفاده کن

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
آره قبلا ولی جدیدا نه ، چون بالا میارم 🥺

خیلی قرص قوی ای هست لامصب

اگه خوب نشدی برو پیش متخصص عفونی 

چون انتی بیوتیک بخواد جواب بده با دو روز خوردن احساس میکنی ولی هر چی بخوری و خوب نشی یعنی بیخود داری دارو میخوری