2777
2789
عنوان

این سگ کوچولو..

847 بازدید | 40 پست

سلام دوستان کسی میدونه این سگ نژاد خاصی داره یا ولگرده؟

چند روزی هس طفلی اومده در خونه ما از ترس بچه های محله..همسرم روز اول واسش آب و غذا برد الان تا شوهرمو میبینه کلی دورش میچرخه و روی پاهاش میشینه..بعدم میره زیر ماشینمون که دم در می‌خوابه.. میگم نکنه حیوون بیچاره صاحب داره گمش کرده ..نمیدونیم چیکار کنیم چون میخواد بیاد تو خونه و ماهم نمیتونیم بیاریمش از اونور بچه های محله یه لحظه چشم ما رو دور ببینن اذیتش میکنن

💑=👧👧🧒

ببرید یه جای امن تر رهاش کنید 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم زنگ بزنیم شهرداری بیاد ببردش یه جای پرت رهاش کنه گناه داره

بعیده صاحب داشته باشه من تا حالا سگ نداشتم ولی بنظرم اگر صاحب داشته باشه باید یه سری کارا بلد باشه ببینین چیزی بلده؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
کجا آخه ..جایی رو بلد نیستیم بعد خیلی ملوسه مدام خودشو لوس میکنه .به نظرت صاحب داشته قبلآ؟

چون بهش غذا دادین اینطوری میکنه الهییی ادم دلش میره 

«به کنترلی جهت عوض کردن کانال زندگی نیازمندیم🌻»           
بعیده صاحب داشته باشه من تا حالا سگ نداشتم ولی بنظرم اگر صاحب داشته باشه باید یه سری کارا بلد باشه ب ...

مثلآ چه کارهایی؟وقتی غذا یا آب میخواد دستشو میکوبه رو ظرفش..پسرم بره بیرون دنبالش میدوه به حالت بازی 

💑=👧👧🧒
آره اصن خیلی تو دل بروئه..این چند روز ماشینو جابجا نکردم چون فعلآ زیر ماشین پناه میگیره از دست بچه ه ...

الهی فک کنم کوچولوهم هست 

«به کنترلی جهت عوض کردن کانال زندگی نیازمندیم🌻»           
کجا آخه ..جایی رو بلد نیستیم بعد خیلی ملوسه مدام خودشو لوس میکنه .به نظرت صاحب داشته قبلآ؟

یه پیج های سرپرستی سگ ها هست تو اینستا 

اونجا ها اطلاع رسانی کنید 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه