2777
2789
دکترارو که میبینم حرفاشون و میشنوم

فکردی دکترا میخوان بگن خب تیغو بده شکمشو ببریم 😂😂اصلا دکترا در مورد عمل حرف نمیزنن  چون براشون عادیه انگار داره یه کار کوچیک انجام میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا کدوم بهتره واقعا 

طبیعی، تازه الان زایمان طبیعی بدون درد هم اومده از من یک میلیون بیشتر گرفتن و یه ده دقيقه ای بیحسی زدن و من ساکشن های بعد زایمان رو اصلا نفهمیدم و در کل خیلی عالی بود هر چند بعدا پشیمون شدم و گفتم ای کاش مراحل طبیعی درد طی میشد

فکردی دکترا میخوان بگن خب تیغو بده شکمشو ببریم 😂😂اصلا دکترا در مورد عمل حرف نمیزنن  چون براشو ...

نمیگه پنس و بده،تیغ و بده؟وای خون داره میاد حال مریض داره بد میشه؟

خسته ترینم
نمیگه پنس و بده،تیغ و بده؟وای خون داره میاد حال مریض داره بد میشه؟

نه بابا تو وضعت از من بدتره😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا این خبرا نیست 

معمولا یکیم میشیته بالاسرت باهات حرف میزنه 

نه بابا دوسه ساعت کجا بود یرب تا نیم ساعت 

اگه انقد کم باشه خوبه که زود تموم میشه،من هی احساس میکنم اونجا حال آدم بد میشه میگن اکسیژن بیارید مادر حالش بد

خسته ترینم

من خودم طبیعی زایمان کردم البته تو بیمارستان دانشجویی بود که بگم دردش بعد بدنیا اومدن فراموش شد ولی واژنم تغییر کرد و پارگی زیاد داشتم بعضیا خصوصی زایمان طبیعی دارن راضی هستن دومی نمیدونم طبیعی برم یا سزارین از طبیعی به خاطر افتادگی میترسم از سزارین از درد بعد عمل که میگن نمیتونی بلند شی از جات و اینکه شکم شل و آویزون میشه ولی دیگه درد زیاد که کمرت انگار میخواد بشکنه رو تحمل نمیکنن انقدم پارگی ندارم که نتونم درست بشینم 

نه بابا تو وضعت از من بدتره😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ نه بابا این خبرا نیست  معمولا یکیم میشیته بالاسرت ب ...

من آره خیلی ترسوام، همش اتاق عمل جلوی نظرم

خسته ترینم
من خودم طبیعی زایمان کردم البته تو بیمارستان دانشجویی بود که بگم دردش بعد بدنیا اومدن فراموش شد ولی ...

من انقدر از سزارین راضی بودم نمیدونم از دکترم بود یا از پوست و گوشته خودم که اذیت نشدم

سزارین فقط و فقط باید از لحظه ای که میگن بیا یکم راه برو صاف راه بری و دولا راه نری