2789
عنوان

بچه دار نشدن

207 بازدید | 16 پست

سلام خانما 5 ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم. 

بابام سر سال تحویل از خواهر پرسیده چرا من بچه دار نمیشم و کلی دعا کرده واسم😭😭😭😭

حتما کلی غصه میخوره ولی به روم نمیاره... 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دنبال درمان رفتی؟؟ 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
انشالله ب حق همین ماه عزیز دامنت سبز بشه برا منم دعاکن 

من برات دعا میکنم تو هم برای من❤️

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

سلام  خواهر شوهر اجیم ده سال باردار نشد الان یه بچه  داره نگران نبهش مطمئن باش ک مشکلت حل میشه . فقط نوشابه و ماکارانی ووچیزای سرد رو از زندگیت حذف کن تا جایی ک ممکنه و گرمی بخور

منم 7سال ازدواج کردم. بعد از کلی دکتر رفتن باردار شدم ولی 7دی امسال سقط شد تو 21 هفتگی 😔😔

عزیزممم💔

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم چرا سقط شد ؟

همه ی سونوهام خوب بود. در عرض دوساعت این اتفاق افتاد. دکترم گف دهانه ی رحمت شل بوده نتونسته تحمل کنه. گفتم خب چرا تو سونوی ان تی و آنومالی همه چیز خوب بوده. اگه چیزی بود که سرکلاژ میکردین زودتر. گف نمیدونم