georgina_rodriguez مدیر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1687 عنوان سنگ کلیه | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 18 پست دوستان مادرم سنگ کلیهش تو قسمت دهانه مثانه گیر کرده؛ و تو دفع ادرار مشکل داره و مثانه نمیتونه کامل تخلیه شهو احتمالا باید عمل کنه چون سنگ بزرگه و خودش دفع نمیشهراهی ندارین که بشه به جای عمل دفعش کنه؟ اگه تجربهای دارین ممنون میشم بگین 1401/01/30 | 22:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1687 وای چقدر عالی خیل بزرگ هم بوده چیکار کردن دفع شد؟ منم دارم هرکاری میکنم دفع نمیشه درد نداره😣 کاری نکرد چون سنگ دقیقا اون قسمت دهانه قرار داشت و جلوی ادرار رو گرفته بود خود به خود دفع شد با درد فوقالعاده شدید. راه ادرار هم باز شدشما سنگت بزرگه؟
_maryam_banoo_ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 کاری نکرد چون سنگ دقیقا اون قسمت دهانه قرار داشت و جلوی ادرار رو گرفته بود خود به خود دفع شد با درد ... من تقریبا ۵ هست
georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1687 من تقریبا ۵ هست دلستر و آب زغالاخته رو امتحان کن یه مدت ببین شاید دفع بشهاگه نشد باید بری لیزر کنی سنگ کلیهت رومن مادرم آب کرفس و آب زغال اخته و دلستر میخورد، شاید همینا باعث شده که دفع بشه
_maryam_banoo_ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 دلستر و آب زغالاخته رو امتحان کن یه مدت ببین شاید دفع بشه اگه نشد باید بری لیزر کنی سنگ کلیهت رو ... اخه اب زغالخته اره خیلی خوبهولی دلستر ممکنه سنگ بسازه خودشچون مایع هست باعث دفع میشهمرسی عزیزم خدا خیرت بده❤