2821
2789
عنوان

جمجمه بسته

938 بازدید | 26 پست

سلام مامانا پسرم هشت ماهشه جمجمه جلو پیشونیش بسته شده زیاد سرش بد فرم نیست اما یه برآمدگی بین آبروها تا محل رویش مو داره کسی بوده بچه اش اینجوری باشه و عمل نکرده باشع بچه اش مشکلی براش پیش اومده یان توروخدا اگه میدونید راهنمایی کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان شاء الله که چیزی نیست و طبیعیه از اشناهامون جمجمه بچه اش زود بسته شده بود  فقط ویتامین د دا ...

بچشون چن وقتشه؟؟من میترسم تو بزرگ سالی بدفرم تر شه حالا فردا میبرم چن دکتر دیگه خدا کنه چیزیش نباشه

بچشون چن وقتشه؟؟من میترسم تو بزرگ سالی بدفرم تر شه حالا فردا میبرم چن دکتر دیگه خدا کنه چیزیش نباشه

ان شاالله چیزیش نیست و خودش خوب میشه

بچشون کم سن تر از بچه شما بود فکر کنم ۵_۶ ماهه بود

آره دکتر گفت...گفت خفیفه به چند تا دکتز دیگه ام نشون بده

عزیزم ببخشید مشکل کوچولوی شما حل شد؟ عمل کردین؟ من بچم یکساله تازه فهمیدم تریگونوسفالی داره. قبلا فکر میکردم مدل پیشونیش. البته هوش و تکامل خوبه. چند روز پیش که بهداشت بودم دور سرش تو رنج نرمال بود.

عزیزم ببخشید مشکل کوچولوی شما حل شد؟ عمل کردین؟ من بچم یکساله تازه فهمیدم تریگونوسفالی داره. قبلا فک ...

نه عزیزم من عمل نکردم براش سی تی و آزمایش نوشتن گفتن نیاز ب عمل نداره البته منم دیر فهمیدم گفتن عملش برا زیر ۶ماهه

ان شاء الله که چیزی نیست و طبیعیه از اشناهامون جمجمه بچه اش زود بسته شده بود  فقط ویتامین د دا ...

چرا برعکس میگی گلم

اگر جمجمه زود بسته باشه یا در هرحال بسته شدن باشه نباید اصلا ویتامین دی مصرف کنن چون باعث میشه زودتر بسته بشه

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

نه عزیزم من عمل نکردم براش سی تی و آزمایش نوشتن گفتن نیاز ب عمل نداره البته منم دیر فهمیدم گفتن عملش ...

سلام خوبین ..یچه شما که تریگونوسفالیه ..حالت چشماش چطوریه؟سیاهی چشماش به تیغه بینی نزدیکه؟