2777
2789
عنوان

مرغ عشق

63 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه دونه مرغ عشق دارم ماده اس تخم گذاشته  و نر نداره میمیرن؟بچه نمیشن؟💔برای بار اولع میخواد مادر شه دلم میخواد واقعا به دنیا بیان🥺😭

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشن تازه افسردگی میگیره 

چرا افسردگی بگیره؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

ینی چی بدون جفت؟ مریم‌مقدسه😐🗿

نمیدونم به خدا منم در همین حد اطلاعات دارم😂

وقتی ببینه تخم هاش بچه نمیشه مریض میشه 😓

الهی چیکار کنم؟هیچ راهی نمیدونی که بچه شن؟🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز