2777
2789
اره  میتونیم براش نگهداریم ولی شوهرش ماهارو دوست ندارم نمیزاره

چرا دوست نداره به هرحال وضعشون خوب نیست مجبوره بهتون رو بزنه مکر اینکه عقل نداشته باشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره احساسی حرف نزنیم 

و اینکه روزی بچه ها با خودشونه

پس چرا ما نمیرسیم هر چی میدوییم 

خرج لباس خوراک کلاس بچه ها داغون شدیم 

اینا همش چرته

اسی عزیز تنها راهش اینه مادرت بدون اینکه شوهر خواهرت بدونه قول کمک بده 

و از الان هم به بهانه مختلف کمک مالی و مواد غذایی کنه بهش ...

چرا دوست نداره به هرحال وضعشون خوب نیست مجبوره بهتون رو بزنه مکر اینکه عقل نداشته باشه

چونکه خره😂

ولی در کل ذاتش آدم خشکی هست 

و سر ی سری مسائل رفت آمد نداریم خواهرم میاد و می‌ره ما نمیریم

یه بار زایمان میکنه عوضش دوتا میاره همزمان. راحت میشه. تازه هزینش کمتره با هم بزرگ میشن با هم از پوش ...

هزینه چیش کمتره؟؟؟ اینا قشنگگ خرجشون ۴برابره . همین شیرخشک و پوشک میدونی چقد میشه حالا لباس به کنار

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چراهمسرت نمیخواد؟ نمیتونی راضیش کنی اصلا؟ 

میگه اخه کی تو ایران بچه میاره که بدبخت بشه 

تا دیروزم که حرفشو زدم خنده ی عصبی تحویلم داد 

اون لحظه از درون ریختم 💔

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
بهتره احساسی حرف نزنیم  و اینکه روزی بچه ها با خودشونه پس چرا ما نمیرسیم هر چی میدوییم  ...

مامانم صد درصد همچنین کاریو می‌کنه منم خیلی بهش کمک میکنم 

میگه اخه کی تو ایران بچه میاره که بدبخت بشه  تا دیروزم که حرفشو زدم خنده ی عصبی تحویل ...

خب ببرش مشاوره باهاش حرف بزن بکو فقط تو که زندگی نمیکنی منم حق زندگی دارم 

بهتره احساسی حرف نزنیم  و اینکه روزی بچه ها با خودشونه پس چرا ما نمیرسیم هر چی میدوییم  ...

از کجا معلوم شاید بچه نبود همین روزی و برکن رو نداشتید .

البته من نمیدونم شرایط شما چجوریه .

ولی بعضی از عزیزان همین رو میگن بعد به زندگیشون دقت میکنی میبینی خرجایی دارن که غیرضروری هست .

که اگه اونا نباشه زندگی میچرخه

قرار نیست روزی ای که بچه با خودش میاره خرج خای الکی ما رو هم ساپورت کنه .

البته باز هم میگم درباره شما نظری ندارم چون نمیدونم چجوری زندگی میچرخونید حرفم صرفا با آشنایانی بوده که از نزدیک دیدم وضع زمدگی رو و همین حرف رو گفتن 

هزینه دوقلو خیلی بیشتر هست تا دو تا بچه ولی با تفاوت سنی مثلاً ۳ ،۴ سال ؟

خرج خرجه دیگه عزیزم فرقی نداره تفاوت سنی باشه یا نباشه 

همه چی دو برابره 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
خب ببرش مشاوره باهاش حرف بزن بکو فقط تو که زندگی نمیکنی منم حق زندگی دارم 

به خودم قول دادم که حرفی نزنم دیگه و تو این یه سال خودش پا پیش بزاره 

مدارک خیاطیم رو بگیرم و به طور کامل دورشو خط میکشم میشم یه سنگ