2777
2789
کلا از زنداییم یاد گرفته ماشالا ۲ تا بچه داره دوتاهم سقط کرده اینم فکر می‌کنه چیز خوبیه😐

حق داره تو این اوضاع احوال اقتصادی وضع مالیشونم که خوب نیست با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه خدا کمکش کنه

منم دوقلو اصلا دوست نداشتم‌و ندارم واقعا سخته و پر دردسر ولی دوقلو‌میشد سقط نمیکردم مجبور بودم تحمل کنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 😭 میگه چون دوتا هستن لذتی نداره تا اون یکیو بغل میکنی باید اونم یکیشونم بغل کنی و... 

یه بار زایمان میکنه عوضش دوتا میاره همزمان. راحت میشه. تازه هزینش کمتره با هم بزرگ میشن با هم از پوشک و شیر میگیره با هم میرن مدرسه راحت. حالا یکی بیاره چهار پنج سال بعد دوباره بره حاملگی و زایمان و و جیش و دندون و... بگو خواهر خدا راحتت کرده. این حرفارم نزن اونو بردارم اینم باید بردارم، خوب برداره چی میشه. تازه  همیشه هم بازی دارن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

کاش اقدامات پیشگیری رو یاد بگیرم !

الان گناهه اون طفل معصوما چیه ؟

اگر سقط شن گناهه 

باز اگه به دنیا بیان و شرایط رشد و خوشبختی نداشته باشن صد برابر گناهتر .

مگه عهده بوقه ..

الان دیگه توی همه فروشگاها هم کان پیدا میشه .

جلوشو بگیر نزار این کارو بکنه بگو گناهه خدا نمیبخشه 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
خوب نیست 

وای از همین میترسه متاسفانه خرجشون ۴برابره 

شما نمیتونین کمکش کنین؟ با اینکه مخالفم ولی یه قلو بگین نگه میدارین؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دلم کباب شد😔

احتیاج دارم با بچه زندگیم تکمیل بشه ولی شوهرم نمیخواد 

😔😔  چه خوب شد قبل ازدواجم مادر شدن رو تجربه کردم 

و بچه های خواهرام برادامو نگه داشتم و الان تو دلم نمونده چون الانم مامانی صدام میکنن 

ولی از یه طرف دوست دارم بچه ی خودم رو بغل کنم 

خدا بچه رو به کیا میدی اخه 💔

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
وقتی که عشق و حال میکنه یاد اینجاشم کنه

خیلی این حرف زشته ها مگه میدونست قراره دوقلو بیاره . ادم هرچیو میشنوه برای بقیه تکرار نمیکنه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اگه همسرش دوست نداره رفت و امد کنین و ازطرفی اوضاع مالیشون زیاد مناسب نیس. 

درماه خانوادگی یه کمکی بهش بکنید. یه مبلغی بریزید تو حساب خواهرت

. فقط میمونه نگهداری بچه ها. که اونم گفتید رفت و امد ندارید. ازاین جهت چون دست تنهاس کمی براش سخت میشه

وای از همین میترسه متاسفانه خرجشون ۴برابره  شما نمیتونین کمکش کنین؟ با اینکه مخالفم ولی یه قلو ...

اره  میتونیم براش نگهداریم ولی شوهرش ماهارو دوست ندارم نمیزاره

تروخدا کسایی که دوقلو دارن وضع خرجشون چجوریه

مگه میشه خدا نرسونه. من یکی رو دیدم میخواست سقط کنه یه حاج آقایی نذاشت گفت خرجش با من. خانومه به دنیا که آورد وضع شوهرش خوب شد یه کار بهتر پیدا کرد به حاج اقاهه گفتن دیگه لازم نداریم. زنه و مرده عاشق بچه ها بودن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست