2777
2789
عنوان

عروسی 👰🤵

392 بازدید | 45 پست

سلام خانوم ها یکم باهام صحبت میکنید 

می‌خوایم تالار رزرو کنیم 

همش استرس دارم هول کردم نمی‌دونم باید برای عروسی چه برنامه ریزی های داشته باشیم 

فعلا فقط خونه رو گرفتیم

بقیه کارا مونده 

جهیزیه رو نمی‌دونم از چه چیزهایی شروع کنیم به خریدن که رنگا و سبک ها مثل هم باشه 

کلا استرس دارم 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

انءشاالله خوشبخت بشی ❤

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز جهیزیه نخریدی؟؟ عروسی کیه؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم مثل توام بعد کنکور ازدواج میکنم

ولی اصلا استرس ندارم

خونه رو خریدیم بیشتر کارارو کردیم

عضو گروه آبی💙 وزن اولیه87😐🙄(تپل جذاب ندیدی؟) 💙رسیدم به 85💙شدم 80💙وزن هدف70🤭😁😍 چی میشه تاپیک بزنم مانکن شدم😍💃💃💃

لیست تهیه کن اولویت بندی کن و‌طبق لیستت انجام بده مثلا رزرو ارایشگاه و فیلمبرادر و اتلیه یا اینکه میخوای بسپری تشریفات برات انجام بدن باید ببینی چیکار میخوای کنی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
واایی خودا عاشق این حسو حالم کاش زودتر با عشقم تجربش کنیم

انشالله عزیزم به هرچی میخوای میرسی عاشقی خیلی سخته💙

عضو گروه آبی💙 وزن اولیه87😐🙄(تپل جذاب ندیدی؟) 💙رسیدم به 85💙شدم 80💙وزن هدف70🤭😁😍 چی میشه تاپیک بزنم مانکن شدم😍💃💃💃