2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 68 پست
اینطوری کم پشت شده  پشت سرمم اینطوری شده.   جای ریشمم درذمیکن.این سکه ای میشه؟

اگه مثل جلو سرته آره سکه ایه، ولی حتما دکتر برو، باز خیلی موثره، حداقل یه مدت ریزشو قطع میکنه

پس خداکن سکه ای باش.   پس میرم  متخصص پوست  . کسی و میشناسید  که کارش خوب باش سم ...

من یادمه یه آزمایش خون دادم، ولی مواردشو یادم نیست راستش، یکی ش تیروئید بود فکر کنم، نه عزیزم من شمالم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه ای نیست اینا

منم   عکسای نت و دیدم شبیه مال من نبود. من  سریتا زدم  داره درمیاد ولی  ریزشش قطع نمیشه.   دکترغدد  و پوست و خوب میشناسید لطفا بگید جفتش و برم

من یادمه یه آزمایش خون دادم، ولی مواردشو یادم نیست راستش، یکی ش تیروئید بود فکر کنم، نه عزیزم من شما ...

ببخش گلم هزینه آزمایش چقد بود حدودا؟؟؟

من موهام در اثر دکلره یکم‌ میذیره 

دوستم کرونای شدید گرفته بود در اثر کرونا شدیدااا ریزش داشت 

میگفت عطاری بهش یه محلول داده یک هفته ای قطع کرده و حالا منم خریدم امتخانش کنم نمیدونم جواب بده یا نه 

خدا کنه جواب بده بیام برا شماهم بگم استفاده کنی 

هیر ویتم میخورم دکترم میخوام برم 

ببخش گلم هزینه آزمایش چقد بود حدودا؟؟؟ من موهام در اثر دکلره یکم‌ میذیره  دوستم کرونای شدید گ ...

مال کرونا  با امپول بیوتین بپانتین زود قطع میشه و با قرص هرویت. من سر ۳روز قطع شد

بله  هستم  ولی   با پریودی منظم.   این روش ها  برای مشکلات هورمونی هست؟ کجا ...

باید حتما پزشک معتبری باشه که بدونید هیر فیلرش اصل و مجوز داره

نه این روش ها واسه هر کسیه که ریزش مو داره 

عزیزم pco  در اکثر موارد باعث ریزش مو میشه مهم نیست چه قدر خفیفه یا پریودی منظمه یا نا منظم فقط شدت و ضعف داره

باید ریزش موتون رو تا زمانی که بیماریتون کنترل بشه با همین روش ها به حداقل برسونید 

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
اسم محلولتون چیه

گلم ترکیبه چنتا محلوله 

عطاری خیلی مورد اعتماده دوستم بش داده 

من تازه دیروز خریدم دست دوستمه عصر اینا قراره برسونه دستم 

دوستمم موهاش فوقالعاده بود 

بعد کرونا مشت مشت وحشتناک میریخت یبار اومد خونه ما همه جا پره مو بود میگف یه هفته ای قطع شده و الان ۵ ماهه خبری نیس دیگه ....

موهای من با دکلره داغون شد از شانسم بعد چن سال خاستم یه تنوع بدم 

منم   عکسای نت و دیدم شبیه مال من نبود. من  سریتا زدم  داره درمیاد ولی  ریزشش قط ...

نه مهریان نمیشناسم من خودمم موهام مث شما ریخته بخصوص بعد واکسن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇