2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست
احتمالا سوال شده براشون چرا پوششت عوض شده بهشون بگو علاقه و عقایدم عوض شده و این سبک زندگی رو انتخا ...

اینکه صددرصد. دختر عموهام هروقت منو میبینن میگن وای توچقدر تغییر کردی برگرد همون قبلی بشو. تازه یه بار گفت که چادر اصلا بهت نمیاد. میدونم از روی حسادت بود. درحالی که از رفیقام هرکی منو میبینه میگه چادر خیلی بهت میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من سواله ک چطور پدر مادرش باهم اشنا شدن و خوانواده ای ک چادرو مسخره میکنن رفتن خواستگاری براش

اتفاقا مامانمو از همه بیشتر دوست دارن. عمه هام فقط از مهربونی و خوبی مامانم صحبت میکنن چون واقعا مامانمو خانوادشون خیلی آدمای خوبی ان. نمیدونم چرا چادری بودن منو مسخره میکنن

اتفاقا مامانمو از همه بیشتر دوست دارن. عمه هام فقط از مهربونی و خوبی مامانم صحبت میکنن چون واقعا مام ...

اگر جای من بودی چیکا  میکردی من علاوه ب  خانواده پد م خانواده مادرمم بی حجابن در واقع چادری بودن انتخاب مادر خودم بوده و جلو همه وایساده منم دانشجو هنر بودم تو تهران سر کارشناسی ارشدم که دیگه استادا و دانشجو ها توی روم بهم میخندیدن و مسخره میکردن حتی بعصی استادا باهام لج بودن و سر همین قضیه نمره نمیدادن بهم چون دانشگاه آزادی هم بودم ولی من برام مهم نبود و نیست چون خودم میدونم چی غلطه چی درست

اتفاقا مامانمو از همه بیشتر دوست دارن. عمه هام فقط از مهربونی و خوبی مامانم صحبت میکنن چون واقعا مام ...

عه چقدر خوب . خوب پس نباید تو رم مسخره کنن .ولی تو اهمیت نده اگر مادرت براشون محبوبه پس حتما قبولش دارن

شاید چون توام شکل مامانت شدی و اونا نمیتونن انقدر خوب باشن حسودیشون میشه. اگه واقعا به چادر باور داری بخاطر حرف اونا فقط نزارش کنار میتونی رابطتتو کم کنی . اخه اگه کنارم بزاری احتمالا تو خوانواده مادری ی جوری نگات کنن یا خلاصه پشت سرت حداقل حرف بزنن به هر حال باید ی سمتی رو انتخاب کنی. توی صحبتات از لفظ قشنگ راجب تیپای قبلت استفاده کردی این نشون میده این پوشش از نظر خودتم قشنگ نیست پس اگه توش حس راحتی نداری و خوشت نمیاد ی بار برای همیشه کنارش بزار و هی شل کن سفت کن نکن

عه چقدر خوب . خوب پس نباید تو رم مسخره کنن .ولی تو اهمیت نده اگر مادرت براشون محبوبه پس حتما قبولش د ...

ازنظر منکه چادر خیلی بهم میاد برای همین گفتم بیام یه تاپیک بزنم انرژی مثبت بگیرم دیگه حرفاشون برام بی اهمیت بشه(: گفتم که تیپای قشنگ میزدم منظورم این بود که اونموقع تیپایی که میزدم خانواده ی پدریم ازم ایراد نمیگرفتن. مرسی 🖐️🌙