2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

2680 بازدید | 46 پست

توروخدا یه چیزی بگید، یه کمکی کنید اخلاقم خوب بشه 

من خیلی زود جوش میارم و قاطی میکنم برعکس شوهرم واقعا آرومه 

چند سری به نامزدم گفتیم بریم فلان جا من کار دارم، چون وقت نداشت نشد، سری آخر گفت عصری میریم. عصر ک شد من حاضر شدم ک بریم خودشم لباس پوشید ولی یه دفعه یه چیزی شد گفت ببخشید امروزم نمیشه بریم 

من یهو قاطی کردم خون به مغزم نرسید داد زدم واسه اولین بار با مشت و لگد شوهرمو زدم. فقط منو گرفته بود میگفت آروم باش توروخدا آروم باش. من زدم زیر گریه رفتم تو اتاق درو قفل کردم. اونم پشت در نشسته بود میگفت توروخدا گریه نکن، ببخشید ک نشد، قول میدم فردا بریم. 

راستش حق داشتم ناراحت و عصبی بشم ولی حق نداشتم شوهرمو بزنم. البته یه ربع بعد آروم شدم و در اتاق باز کردم 

شوهرم اصلا به روم نیاورد ک زدمش ولی خودم نمیخوام این اتفاق تکرار بشه

توروخدا بگید چیکار کنم؟ 

شوهرم واقعا دوستم داره نمیخوام رفتارم باعث بشه ازم سرد بشه 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهارت کنترل خشم را بیاموز

هر وقت عصبانی شدی یه لیوان آب بخور اگه خونه ای برو حیاط اگه حیاطی برو خونه کلا محل رو تغییر بده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

فورا برو طلافروشی و درخواست کاور کردن دستت با طلا رو بده، ۲۴ عیار هم باشه

آفرین به شجاعتت

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever