2777
2789
عنوان

یعنی خیلی بد شد

149 بازدید | 13 پست

سلام ، میخواستم چندتا عکس تولد رو بفرستم واسه دوستم دستم خورد ارسال شد استوری ولی خب همه پوشیده و درست بودیم من سریع پاک کردم ولی فکر کنم اونایی که واتساپ جی بی دارن ببینن خیلی ناراحتم اعصابم خورد شد از یه ژست عکس ده بار عکس گرفته بودیم میخواستم بفرستم براش هر کدوم خودش بهتر شده انتخاب کنه همه رفت استوری!

بنویس استوریای قبل اشتباه شد😅منم ی بار عکس لختیم اینطو شد

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واتساپتو پاک کن بیست چهار ساعت بعد دوباره نصب کن 

استوریا هم پاک میشن

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

من یه دفعه اینجور شد😢

عکسای هپلی دخترم با لباس داغون و کثیف و صورت چرب یه 5_6تایی میخواستم بفرستم برای شوهرم استوری شد😶

تا 24 ساعت هی میگفتن اخی چرا اینجوریه دخترت😐

دقیقا فهمیدم هر چی ادم فضوله دور و بر م بود واتساپ جیبی داشت😠

البته بر نخوره ب اونایی ک دارن دور و بریای من اینجور بودن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من یه دفعه اینجور شد😢 عکسای هپلی دخترم با لباس داغون و کثیف و صورت چرب یه 5_6تایی میخواستم بفرستم ...

وای خیلی بده فکر کن از یه ژست عکسمون ده تا تکراری استوری شد

یعنی برای بقیه بلافاصله استوری من پاک میشه سریع یا بعد از ۲۴ساعت پاک میشه؟

فک کنم زود پاک شه

وای خیلی بده فکر کن از یه ژست عکسمون ده تا تکراری استوری شد

دقیقا 😶 خیلی حس بدیه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وای خیلی ضایعس میگم اصلا به رو خودم نیارم

من  همینکارو کردم چون عکسم واقعا ضایع بود