2777
2789

من ثبت نام نکردم الان پشیمونم 🥲

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو کافی‌نت ثبت نام کن به عنوان جاماندگان پول زیادی میگرن یعنی ما ۱۵۰ دادیم تو بیشتر میدی من شنیدم م ...

ارشدم وقت هست ؟

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
برو کافی‌نت ثبت نام کن به عنوان جاماندگان پول زیادی میگرن یعنی ما ۱۵۰ دادیم تو بیشتر میدی من شنیدم م ...

دیشب رفتم گفت تمدید نمیشه دو تا کافی نت رفتم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
دیشب رفتم گفت تمدید نمیشه دو تا کافی نت رفتم

بله تمدید شد هفته بعد از این که گفتن ثبت نام کنید بگو میخوام به عنوان جاماندگان ثبت نام کنم اول تو نت بزن اگه درست گفتم که درست گفتم چون دیدم حالا انسان جایز الخطا ست بعد برو

بله تمدید شد هفته بعد از این که گفتن ثبت نام کنید بگو میخوام به عنوان جاماندگان ثبت نام کنم اول تو ن ...

خب بنظرت کجا برم دوتا کافی نت رفتم گفت نمیشه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
نمیدونم باید برید کافی‌نت بگید به عنوان جاماندگان تا وقتی کارت ورود به جلسه بدن وقت هست تا اونجایی ک ...

ممنون خداکنه بشه خیلی پشیمونم