2777
2789

‌واقعا نمیفهممتون این روانشناسی های زرد چیه واقعا؟؟

بابا رابطه که از اولش همه چیش درست نیست باید ساخته بشه 

صد در صد توی یه رابطه خوب بحث و دعوا هم هست مشکل هم هست 

بعد راحت میگید جدا شو؟؟ 

اصن بقیه خوبی های همسرشو نمیدونید 

نمیدونید توی چه شهری زندگی میکنه شرایطش چیه بعد طلاق چی در انتظارشه 

نمیدونید خانوادش حمایتش میکنن یا نه؟

اصلا آیا شما میدونید که بعد از جدایی زندگیش بهتر خواهد بود؟؟

بعد میرید توی تاپیک بهش میگید جدا شو طرف فکر میکنه بدبخت ترین و بد شانس ترین ادمه در صورتی که همههه مشکل دارن

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

عالی🤌❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

چن وقت پیش منم میخواستم در همین باب یه تاپیک بزنم گفتم همه میان قورتم میدن😢😂

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونا هم بجای رفتن پسش وکیل یا مشاور خانواده میان تو ی سایت عمومی نظر میخان .. مشکل از خودشونه 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

شنونده باید عاقل باشه 

میدونیم اینایی که اینا رو میگن نوجوونای ۱۰ ۱۶ ساله ان کاری بهشون نداریم 

مجردنا میان نظر تخصصی درمورد رابطه ی ج میدن در کمال پر رویی 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
خب اونا هم بجای رفتن پسش وکیل یا مشاور خانواده میان تو ی سایت عمومی نظر میخان .. مشکل از خودشونه&nbs ...

بله اینم اشتباهه اما درست نیسوارد هر تاپیک مشکلی که میشی نوشتن طلاق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

و اینکه نمیدونن رفتارای خود طرف چیه

ی جوری میگن جدا شو وای این چ شوهریه وای این چ زندگی ایه طرف ناامید میشه

بابا بعد هر خوشی ی مشکلی بعد هر مشکلی ی خوشی ای هست

ازدواج ینی شریک زندگی یکی شدن تو بدیا و خوبیا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

دوره نامزدی دوره شناخته 

وقتی میبینی طرف مقابلت همه جوره عذابت میده چراا تحملل کنی؟

پس فردا با دوتا بچه به بن بست رسیدی خوبه؟

هرکس طرز تفکر داده دوست عزیز

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بعضی وقتا همون اول جدا شن بهتره تا با دوتا بچه بعضیا هیچ تفاهمی با هم ندارن کسیم با حرف یکی دیگه نمیره جدا شه خودش فکر میکنه بعد تصمیم میگیره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

و این رو هم اضافه کن عزیزم که تو هر اختلاف یکی مقصره یکی موثر ...در اغلب موارد استارتر رفتار و روحیات خودش رو قلم میگیره و این باعث میشه تاثیرش مطلقا مشخص نباشه و در کل تقصیرکار کس دیگه قلمداد بشه ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
شنونده باید عاقل باشه  میدونیم اینایی که اینا رو میگن نوجوونای ۱۰ ۱۶ ساله ان کاری بهشون نداریم ...

حرف خیلی تاثیر بدی داره روی افراد

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
بعضی وقتا همون اول جدا شن بهتره تا با دوتا بچه بعضیا هیچ تفاهمی با هم ندارن کسیم با حرف یکی دیگه نمی ...

عزیزم صد در صد حرف های ما تاثیر گذاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40