2777
2789
به احتمال زیاد کیست داری و باید درمان بشی

تا الان هیچوقت کیست یا عفونت نداشتم، مهر سال پیش یه بار اقدام کردم حامله شدم و قبل ۶ هفته سقط شد. نمیدونم بخاطر اونه یا نه؟؟؟!!! البته پریودم منظم بود ولی این ماه اینجوری شدم

God help me to be strong enough not to lie to myself 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا الان هیچوقت کیست یا عفونت نداشتم، مهر سال پیش یه بار اقدام کردم حامله شدم و قبل ۶ هفته سقط شد. نم ...

منم طی یکسال کیست در آوردن تابستون ۹۹ رفتن گفتن ندادی تابستون ۱۴۰۰ رفتم گفتن داری 

خیلیا هم با کیست باردار میشن 

منم طی یکسال کیست در آوردن تابستون ۹۹ رفتن گفتن ندادی تابستون ۱۴۰۰ رفتم گفتن داری  خیلیا هم با ...

پس برم چکاپ بدم، خدا کنه چیزی نباشه

احتمال داره کیست داشته باشی گلم به یک دکتر مراجعه کن راستی یک اپلیکیشن هست مخصوص خانوما و دوران قاعد ...

وااااای خدا نکنه کیست داشته باشم😭😭😭😭 خیر سرم دارم وزن کم میکنم که اقدام کنم.دانلود کردم البته زیاد برام جالب نبود حذف کردم، آپ یک زن وچرو نصب کردم این به نظرم بهتره

وااااای خدا نکنه کیست داشته باشم😭😭😭😭 خیر سرم دارم وزن کم میکنم که اقدام کنم.دانلود کردم البته زی ...

بد به دلت راه نده ایشالا که چیزی نیست. جدیدا آپدیت جدید داده خیلی خوب شده عزیزم بازم امتحانش کن.