2777
2789
عنوان

خیانت؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 77 پست
شوهرمن هفت خطه.عوضش کرده.تازه رو تمام اپ هاش هم رمز گذاشته قبلا همیشه گوشیش دستم بود. الان خیلی ک ث ...

اوایل گوشی شوهرم رمز داشت دوست بودیم رفتم لب بالکن گفتم رمزشو مثل رمز گوشی من میکنی همینو میزاری؟ گفت عه برا چی مگه به من شک داری؟ گفتم نه ندارم اما به دخترای خراب این دوره زمونه شک دارم میکنی یا نه؟ گفت باشه. اگه میگفت نه مینداختم پایین توام گوشیشو بهش بگو رمزشو بزن اگه نزد ببر بنداز تو توالت گوشیو از بعدشم نترس من بودم همینکارو میکردم هردفعه ک رمز گذاشت تو این کارو کنی ادم میشه

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
من جای تو بودم بلایی سرش میاوردم بیا و ببین. چند وقت پیش یکی بهش زنگ زد دختر بود جواب داد یارو گفت ب ...

اخه چیکارکنم

شوهرمن خیلی خوشگله میدونم حتی  زنای متاهلم دنبالشن.دعوا زیاد کردم باهاش سراینکه قفله گوشیش.کلی زدمش.ولی بدتر کینه کرده اصلا گوشیشو میبره تو دسشویی. تا گوشیشو نبینم نمیتونم کاری بکنم.😔

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل گوشی شوهرم رمز داشت دوست بودیم رفتم لب بالکن گفتم رمزشو مثل رمز گوشی من میکنی همینو میزاری؟ گف ...

ببین تو عقد رمزشو داشتم اصلا همیشه دستم بود.بعد یمدت اینجوری شد.میترسم چون خیلی عصبیه.بعد رابطمونم خیلی سردشده.میترسم بدتر کنه بره دنبال جدایی😔اخه خیلی دوسش دارم

اوایل گوشی شوهرم رمز داشت دوست بودیم رفتم لب بالکن گفتم رمزشو مثل رمز گوشی من میکنی همینو میزاری؟ گف ...

اخه حتما شوهر تو آرومه.شوهر من روانیه

اخه چیکارکنم شوهرمن خیلی خوشگله میدونم حتی  زنای متاهلم دنبالشن.دعوا زیاد کردم باهاش سراینکه ق ...

کار منو تو که شوهرمون قیافه داره سخت تره هم باید ناز و نوزه داگی🐶 اینارو تحمل کنیم هم حواسمون چارچشمی بهشون باشه. نترس ناراحتم نشو محکم برو جلو اون کار ک گفتمو بکن زیادم حساسش نکن اصلا فقط کار خودتو انجام بده اگه حرص بخوری میفهمه حرصت میده بهش بل نده

چرت و پرت گویی موقع رابطه نشان از انحراف جنسیه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ببین تو عقد رمزشو داشتم اصلا همیشه دستم بود.بعد یمدت اینجوری شد.میترسم چون خیلی عصبیه.بعد رابطمونم خ ...

دوستش داری درست. حاضری باهات باشه اما با هزار نفر دیگم باشه؟ سگی که برا بقیه دم تکون بده به درد همون بقیه میخوره ارزش خودتو بدون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز