سلام
این تاپیک به هییییچ وجه تبلیغ نیست 🌾
صرفا به خاطر کسایی که مبتلا شدن و هنوز درمان نشدن و کسایی که خدایی نکرده ممکنه مبتلا بشن مینویسم .
چند سال پیش این ویروس تایپ کم خطر نوع ۶رو مبتلا شدم همینجا خیلی ابراز نگرانی و ناراحتی کردم خیلی نا امید بودم تنها بودم و زندگیم سراسر استرس و غم بود ، خودم رو قضاوت میکردم وتحمل پذیرش چنین بیماری و نداشتم ، اول اینا رو گفتم که بگم همه این باور هام و روز های که به تلخ ترین شکل ممکن گذشت اشتباه بود چون ویروس خود به خود دفع شد ،همین دیروز جواب تست و گرفتم و منفی بود 🌼 افراد زیادی میگفتن خودش خوب میشه ولی باورم نمیشد حالا اینو به شما میگم که غصه نخورین خودتونو سرزنش نکنین و آروم خوشحال زندگیتو پیش ببرید.
حالا از جمله اقداماتی که برای درمان انجام دادم و مینویسم ، واقعا نمیدونم کدوم موثر بوده ولی در طول این زمان ها این ها مراقبت هایی بود که من انجام دادم :
۱_ورزش کردم نه مداوم و پیوسته گاهی باشگاه گاهی تو خونه و گاهی هم برای مدتی رها کردم.
۲_ واکسن ها رو زدم هر سه دوز .
۳_حدودا ۵ ماه گیاه خواری کردم (نمیدونم که هیچ لزومی داشته باشه یا نه )
۴_مکمل مصرف کردم ، چند بار ایمونس ، دو بسته ایمو بلند ، دو ورق پاور فیت ، یه بسته کورکومین ، مکمل شیتاکه دو سه بسته شاید چیزای دیگه هم بوده همینا تو خاطرم هست (اینم بگم به خاطر مشکلات مالی همیشه توانایی تهیه این مکمل ها رو نداشتم هر وقت تونستم یه چیزی خریدم ...)
۵_دمنوش, انواع دمنوش ها
سوال یا صحبت بیشتری اگه داشتین با کمال میل در خدمتم ، بازم میگم این بیماری عجیب و قباحت آوری نیست واقعا ممکنه برای هر کس به هر طریق پیش بیاد و اینو ما انتخاب نمیکنیم :)
شاید بهترین توصیه ای که میشه کرد استفاده مداوم از کاندوم باشه اینو تو مدرسه باید به بچه ها یاد میدادن خانوم هاایی که بچه دارید بچه های عزیزتونو از هر موضوعی آگاه کنید ، حتما یک کاندوم و موز بخرید دستشون بدین و طریقه استفاده از اونو هم بهشون بگید این آموزشی هست که در مدارس خارجی به دانش آموز ها میدن شرم نداره این موضوع ، برای همه شما آرزو سلامتی میکنم 💜🧡