2777
2789

سلام بچه ها میخاستم یه سری اطلاعات در مورد (یخچال رنزو ، توشیبا و مابه) مخصوصا این مدل یخچال من ، مدل رنزو از هلدینگ شرکت نیکسان بدم ،اما اول بریم سر مدل یخچال من، مارک یخچال من رنزو مدل Rf840n هست یخچال بزرگ و بسیار زیبایی هست که شرکت نیکسان اون رو از مدل معروف شرکت سامسونگ مهندسی معکوس کرده موتورش کره ای هست و جایی خوندم که بردش هم آلمانی ، تازه خریدم توی این یک هفته ای چندتا نکته منفی و چندتا نکته مثبت داره که براتون تعریف میکنم ، خوب من این یخچال رو به صورت قسطی از تعاونی ادارمون برداشتم چون پول واسه خرید نقدی از بازار بیرون نداشتم ، وقتی فهمیدم اداره یخچال اورده جوگیر شدم و سراسیمه بدون اینکه تحقیق کنم و یا حتی برچسب انرژی یخچال رو نگاه کنم پول دادم وقتی پول رو دادم تازه متوجه برچسب انرژی اون شدم که یزره زیاده و باید حواستون رو جمع کنید ، بدرد زن و شوهر و خانواده ۲ الی ۳ نفره نمیخوره به خاطر مصرف انرژی بالاش جنبه اقتصادی نداره ولی برای خانواده پرجمعیت چرا خوبه در مورد سر و صدای یخچال خیلی چیزهای منفی شنیده بودم باتوجه به قدرتی که موتور و کمپرسور پرقدرت این مدل یخچال داره این طبیعیه مثل این میمونه بگی چرا ماشین لامبورگینی صداش زیاده خوب لامبورگینه دیکه😒 این مدل یخچال بر خلاف یخچالهای دیگه دوتا اِواپِراتور داره و این توی صداش بی تاثیر نیست صداش هم قابل تحمله و فقط برای موقعی هست که میخاد فضای یخجال رو خنک کنه به محض اینکه فضای یخچال خنک بشه تا چند ساعت خاموش میشه و هیچ صدایی از خودش تولید نمیکنه و کاملا سکوت داره و وقتی هم که دوباره روشن بشه صداش به نظرم طبیعی خونه من ۶۰ متره توی خونه ۶۰ متری صدایی که باعث آزار ازش بیاد نمیشنوم . فقط باید این یخچال از محل اتاق خوابتون دور باشه و یه ۵ و ۶ متری فاصله داشته باشه چون توی شب و سکوت شب اگه کنار یخچال بخابین ممکنه صداش باعث بیخوابی بشه ، واسه من که حکم هیپنوتیزم رو داره و باعث خوابم میشه 😝 خودتون حالا دیگه نسبت به خونه خودتون امارش دستتون بیاد . اما در مورد گارانتی و خدمات پس از فروش ، کارمندان خدمات پس از فروششون مخصوصا اون دخترا که تلفن رو بر میدارن به شدت بی اطلاع و مشکل آموزش دارند و به شدت بی ادبن ، نِصف نَصاباشون ادمای دزد از کار و بی حوصله و بیسواد از لحاظ فنی هستند ، و اگه حواستون نباشه یخچال رو نصف و نیمه نصب میکنن و فرار میکنن مثلا برای یخچال من اومد یخچال رو به برق زد دستگیره هاش رو هم نصب کرد موقعی که باید شیر آب رو به پشت یخچال وصل میکرد اینکار رو نکرد و به دروغ گفت این وظیفه ما نیست خودتون باید لوله کش بیارین و خدافظی کرد و رفت من زنگ زدم به شرکت ، مسعول فَنیشون به جای اینکه هوای مشتری رو داشته باشه و با خودش بگه این مشتری هست که حقوق ما رو میده و باید از ما راضی باشه بیشتر هوای نصابهای ارازل اوباششون رو دارن .. گفتش وظیفه نصاب ما نیست شیر آب یخچال رو نصب کنه بعد من بهش گفتم اگه وظیفه  شما نیست پس برای چی شرکت شیر و فلکه آب رو داخل یخچال گذاشته در کمال پررویی گفت شرکت میخاسته به شما لطف کنه ، بهش گفتم دستگیره یخجال رو هم داخل کشوی یخچال گذاشته اون هم میخاسته به ما لطف کنه یا نه وظیفه نصاب بوده که نصب کنه .. خدا میدونه با چه تهدید و فحش کشی یکی از نصاباشون رو فرستاد که یخساز یخچال رو نصب کنه ، نصاب دوم که اومد گفت ، نه وظیفه ما و شرکت که یخساز رو هم نصب کنه متاسفانه همکار ما کوتاهی کرده و مسعول فنی پاسخگویی هم که یه ادم بیسواده به اشتباه داره دفاع میکنه از کارمند دزدش و باعث میشه آبروی شرکت بره ... خلاصه میخام بگم اگه شرکتهای ایرانی بتونن اجناسی در حد سامسونگ و ال جی هم بزنن باز به خاطر ضعف ایمانی و فرهنگیمون خدمات پس از فروش گوهی داریم مثل ایرانخودرو و سایپا ، محصولات ایرانی اگر هم خوب دربیاد که معمولا در نمیاد به صورت یقین و صد در صد خدمات پس از فروش و گارانتی ضعیفی دارند چون هیچ نهاد بازرسی در کشور وجود نداره که ازشون پاسخ بخاد .. اگه قراره یه محصول ایرانی با اسم و فقط رسم خدمات پس از فروش بخرین که در واقعیتش هیچ خدماتی نداره بهتره همون محصول قاچاق خارجی بدون گارانتی بخرین اقلا دیگه خیالتون راحته که کیفیت ساخت اجزای داخلی اون از ایرانی بهتره و دیرتر خراب میشه .. یخچال منم فعلا خوبه .ولی خدا خدا میکنم که خراب نشع چون اگه خراب بشه با این گارانتی و کارمندان مسعول خدمات پس از فروش حسابم با کرام الکاتبینه 🤦‍♂️🥴🥴 ببخشید طولانی شد فقط قصدم اطلاع رسانی و آگاهی بود اها این رو یادم رفت مادرم یخچال توشیبا اصل ژاپن داره صداش ۳ برابر اونه و اصلا خراب بشه یه سرطانی میشه .. تمام تعمیرکاراش میگن موقعی که توشیبا خراب بشه توی فَرایند تعمیر بدتر خراب میسه و از دست میره چون تعنیرکاراش دوره استاندارد رو ندیدن دوم هم لوازمش همه در بازار استوک و دست دومه ، ولی مابه آمریکا خراب نمیشه اگه خراب هم بشه خیلی دیر خراب میشه و وقتی هم خراب بشه حکایت خراب شدنش مثل خراب شدن توشیباست ، سامسونگ الجی قطعاتش توی بازار ایران زیاده و تعمیرکاراش هم فراوانن و اصلا دنبال گارنتی و خدمات پس از فروشش هم نباشین چون اگه خراب بشه و پول داشته باشین هم تعمیرکار واردش رو به راحتی میتونین گیر بیارین و هم قطعات اصلش رو  خلاصه ال جی و سامسونگ بدون حرف و حدیثه 

موفق موید باشین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام بچه ها میخاستم یه سری اطلاعات در مورد (یخچال رنزو ، توشیبا و مابه) مخصوصا این مدل یخچال من ، مد ...

سلام خوبید کاش پیام منو بخونید من میخام یخچال رنزو بخرم از شما خوب دراومد