2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست
کسی که تو یه موضوع تخصص داره و باهاش تولید محتوا می‌کنه مثلا بلاگر آرایشی یا بلاگر آشپزی و.. به غیر ...

ممنونم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینایی که گفتی درسته 

ولی درصد زیادشون فقط ظاهره

و از همه مهمممممتر، نونشون پولشون درصد زیادیش حلال نیست و یه جایی خودشو نشون میده

از نزدیک دیدم که میگم 😊

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

ولی زندگی های عنی دارن همشون یا دارن طلاق میگیرن یا بعد طلاق میگن ما نقش بازی میکردیم ارامش نداشتیمو فلان نمونش عاطفه گلمنگلی؛سیسی؛نیلوفربهبودی و...

اینا کل زندگیشون دروغه  

این پولا هم از فالورای بیچارس ک بهشون ویو میدن اینا هم تبلیغ میکنن پول پارو میکنن 

اینارو انلاین شاپ ها پرو کردن مگ چ خبره این تعرفه ها واقعا بر چ اساسه هر استوری ۱۵ ثانیه ای تا ۳۰ میلیونم میگیرن

توی دلت برای خوشبخت شدنم دعا کن♥️
ولی زندگی های عنی دارن همشون یا دارن طلاق میگیرن یا بعد طلاق میگن ما نقش بازی میکردیم ارامش نداشتیمو ...

تو افشاگری هر استوری ۵میلیون یعنی حقوق یماه یه کارگر ،، طرف ۶۰۰هزار فالور داره پستاش ۶۰ هزاره و فقط استوری میگیرن،، ویو تقلبی میگیرن ببین باید بلد باشی ،اون انلاین شاپ پول مفت میدن خاک توسرا

تو افشاگری هر استوری ۵میلیون یعنی حقوق یماه یه کارگر ،، طرف ۶۰۰هزار فالور داره پستاش ۶۰ هزاره و فقط ...

این انلاین شاپا حیا هم نمیکنن مگ کم فیک ریختن براشون

توی دلت برای خوشبخت شدنم دعا کن♥️
این انلاین شاپا حیا هم نمیکنن مگ کم فیک ریختن براشون

احمقن بخدا طرف فالور حمایتی زده،، همش تو سفر و رستوران بغل شوهر از پولشون خونه و وسیله میگیرن به نمایش میذارن من فقط بخدا به درامدای نجومیشون حسودیم میشه

ولی زندگی های عنی دارن همشون یا دارن طلاق میگیرن یا بعد طلاق میگن ما نقش بازی میکردیم ارامش نداشتیمو ...

عزیزم منم آنلاین شاپ دارم 

و چندین بار به چند تا بلاگر معروف تبلیغ دادم و خیلیم راضیم کاری به حرفه شون ندارم و آدمی نیستم که به خودم اجازه بدم تو کاری که تخصص ندارم نظر بدم

درسته هزینه ها بالاس ولی اونام دارن نون تلاش و زحمتشونو میخورن یه شبه که نیومدن بالا

همینا نباشن کی کسب و کارا رو تبلیغ میکنه؟ بازیگرا حاضرن؟ اونم برای هر پیجی رو؟؟

تبلیغات برای آنلاین شاپ من به شخصه یه سرمایه گذاری بود تا هزینه چون چندین برابرش مشتری اومد و پولش در اومد 

وقتی مردم عادی از کسب و کار آنلاین حمایت نمیکنن و سایر محتواها براشون جذابه چی کار میشه کرد؟

طرف مشتری دائمه و خریداره ولی نه پیجو فالو می‌کنه نه لایک و حمایت و همینجوری پیج افت میکنه

تبلیغات تنها راه چاره برای آنلاین شاپ هاس

خب باید از دید کسایی که آنلاین شاپ دارن هم نگاه کنید ،من حتی خیلی از دوستام و فامیلا هم فالو نکردن پیجمو با اینکه خرید هم داشتن

مرسی که حمایتم میکنید ❤❤https://www.instagram.com/eliko__collection/