2777
2789
عنوان

پسری که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
منم نگفتم قراره بیاد بزنتت! گفتم اگه همچین کاری کنه بازم عاشقشی؟اگه عاشقی باید اون موقع هم عاشق باش ...

عزیزم حرفات منطقیه قبولشون دارم 

نمیدونم ولی اگه عاشقش نیسم چرا از وقتی رفته شبا نمیتونم حتی عین آدم بخوابم😣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم من امسال کنکور دارم خیلی روم تاثیر منفی گذاش این قضیه،دروغ چرا خیلی دوس دارم بهم برسیم و ...

مرحله حساس زندگی هم هستی . سعی کن بهش فکر نکنی و خودتو با دوسال باهم بودن مجبور نکنی . فقط به درست تمرکز کن . باید پیشرفت کنی چه باشه چه نباشه. 

مرحله حساس زندگی هم هستی . سعی کن بهش فکر نکنی و خودتو با دوسال باهم بودن مجبور نکنی . فقط به درست ت ...

میدونم عزیزم ولی امسال کنکورم نمایشی هس،ینی میدونم به جایی نمیرسم اما ب خودم قول دادم سال بعد هیچی نتونه مانع پیشرفت درسیم شه،

درمورد اینکه چکاری کردی دیگ از خودت پیشش بحث و دفاع نکن.اگ دوستون داشته باشه حتمی برمیگرده و بعدش قوانین چهار چوب رابطه رو رعایت کنید وگرنه همیشه ی بحثی های میشه 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
عزیزم حرفات منطقیه قبولشون دارم  نمیدونم ولی اگه عاشقش نیسم چرا از وقتی رفته شبا نمیتونم حتی ع ...

چون بهش وابسته ای

مدت زیادی باهاش بودی بهش عادت کردی

و از طرفی چون اون ول کرده رفته احساس شکست میکنی بهت برخورده توقعشو نداشتی.

اون میره دوراشو میزنه بعد قطعا برمیگرده ولی قبولش نکن چون اونی که یبار میره بازم میره و ارزشی نداره.

نذار بفهمه میتونه هروقت دلش خواست بره و برگرده و تو قبولش کنی.

{ خانم هستم }
میدونم عزیزم ولی امسال کنکورم نمایشی هس،ینی میدونم به جایی نمیرسم اما ب خودم قول دادم سال بعد هیچی ن ...

انشالله . موفق باشی . خودتو هم‌ناراحت و درگیر نکن . با دوست و خواهرات برو عشق و حال پس. والا 

درمورد اینکه چکاری کردی دیگ از خودت پیشش بحث و دفاع نکن.اگ دوستون داشته باشه حتمی برمیگرده و بعدش قو ...

خب من میگم چرا خودش حق داره مثلا با دختر خالش در ارتباط باشه ولی من نه،خب همین قضیه برعکس میشد و پسرخاله من عکس خودشو دوسشو پی وی من می‌فرساد قطعا طاقت نمیاورد،ولی با حرف همتون تو تاپیکم موافقم ی جورایی حرفایی که بقیه هم زدن درسته 

مرسی آبجی خوشگلم،میدونی پسر بدی نیس خیلی مثبته اتفاقا مثلا بهم میگه این حرفایی که به تو میزنمو به خو ...

دورت بگردم ببین فکر نکن من بدتو میخام یا مثلا بگی بببین خودش تو رابطس منو میگه فلان عله منو منع میکنه مطمعن باش من یه ادم غریبم پشت گوشی میتونستم از تایپیکت رد بشم و اصلا برام مهم نباشه ولی توهم جای خاهرم مطمعن باش من روابطی رو اطرافم دادم که طرفو نابود کرده زندگیشو به خاک سیاه نشوندع با همین عقاید دوست تو گول هیشکدوم از این حرفا رونخوری اونی ک دوستت داره محدودت نمیکنه یک و اینکه اونقدم بیخیال نیست که تو مثلا حالا بپری با اینو اون براش مهم نباشه بین اینا حد داره برای رشدت هرکاری میکنه سرکوبت نمیکنه خوشگل من بهت قول میدم خوش قبافه تر ازاونم هست اصلا ب فکر رابطه اینا نباش ایندتو بچسب هنوز خیلی جوونی بهترین کیسا نه برای دوستی بلکه برای ازدواج هنوز پیش روته به شرطی که ارزش خودتو بدونی قیافه طرف بالاخره تکراری میشه ولی اخلاق و رفتارش نه اینه ک ادما رو کنار هم نگه میداره فداتشم 

خدایا برای همه چی شکرت

چون بهش وابسته ای مدت زیادی باهاش بودی بهش عادت کردی و از طرفی چون اون ول کرده رفته احساس شکست میک ...

چقد دوس داشتم بقیه این حرفارو بزنن یکم بهم جرات بدن خیلی نامرده من ازش عذرخواهی کردم بازم برنگشت،دیگه نمیرم سمتش🥺

چقد دوس داشتم بقیه این حرفارو بزنن یکم بهم جرات بدن خیلی نامرده من ازش عذرخواهی کردم بازم برنگشت،دیگ ...

افرین دیگه نرو

خودتو کوچیک نکن

میگن وقتی کسی سرد میشه داره از جایی دیگه گرم میشه

دلیلشم فقط یه بهانه بوده.

{ خانم هستم }