2777
2789
عنوان

پسری که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
خب واقعا خودمم نمیدونم چرا شاید چون عاشقشم،بعدشم چطور اون میتونه با دختر خالش گرم بگیره ولی من نمیتو ...

عشق مال تو قصه هاست

همین ادم بیاد بزنه تو گوشت دهنتو پر خون کنه بازم عاشقشی؟!

قطعا نه

ولش کن بره پی کارش

{ خانم هستم }
اره مهم نیست که رفت برای خودت ارزش قائل باش اینو از منی که هفت ساله تو رابطه ام بشنو هیشکی ارزششو ند ...

میدونی الان یه چی بگم باز بقیه میگن سنت کمه بچه ای،ولی خب فیسش خوبه دوسش دارم میترسم الان که من نیسم دخترای اطرافش یا مثلا همون دخترخالش بشینن زیر پاش،شما جدا شدین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوساله باهمید اونوقت الان هجده سالته؟؟ چقدر دوست پسر داشتن عادی شده.

مگه با صد نفر بودم؟خب با یه نفر بودم اونم کسی که حس کردم ملاکی ک میخوام داره،واقعا درکتون نمیکنم چرا نشناخته بقیه رو انقد راحت قضاوت میکنین؟

مگه با صد نفر بودم؟خب با یه نفر بودم اونم کسی که حس کردم ملاکی ک میخوام داره،واقعا درکتون نمیکنم چرا ...

یه در صد فکر کن بهم‌نرسید . اونوقت مثلا میری با یکی دیگه که فکر میکنی ملاک مرد ایده آلتو داره...همینجوری آسیب میبینی..

عشق مال تو قصه هاست همین ادم بیاد بزنه تو گوشت دهنتو پر خون کنه بازم عاشقشی؟! قطعا نه ولش کن بره ...

عزیزم اولا کسی جرات نداره بیاد بزنه تو دهن من چون دستو پا دارم محکمتر میزنم تو دهنش،دوما اینکه گفتم عشقمه و هیچوق بهم توهینی نکرده فقط زیادی روم حساسه،اما الان‌کوتاه نمیاد میگه تو داب گذاشی اینستا ک بقیه بیان درباره نظر بدن دنبال جلب توجهی

یه در صد فکر کن بهم‌نرسید . اونوقت مثلا میری با یکی دیگه که فکر میکنی ملاک مرد ایده آلتو داره...همین ...

نمیدونم ولی اگ پسر مثبتی نبود تا حالا خودشو نشون داده بود بعد دو سال،فقط روم حساسه و هیچوقت ازم خواسه اضافی نداشته،اما الان به مشکل خوردیم

میدونی الان یه چی بگم باز بقیه میگن سنت کمه بچه ای،ولی خب فیسش خوبه دوسش دارم میترسم الان که من نیسم ...

قربونت برم میدونی تو‌فقط بخاطر همینه ازش خوشت میاد مطمعن باش از اون بهترو خوش قیافه ترم هست الان بخاطر این ازش خوشت میاد پس فردا میبینی هر بلایی سرت اورد و بعدش پشیمون شدی و هیچ راه برگشتی نداری الان تمومش کنی با یه ادم بی منطق خیلی بهتره تا فردا نه عزیزم من تموم نکردم ما همو خیلی دوست داریم و چیزای غیرمنطقی ازهم نمیخواهیم با توجه به اینکه عشق من  مذهبیه البته من خودمم تمایلی زیاد به خیلی رفتارا ندارم جدا از اینکع انجامم بدم شاید ناراحت باشه ولی به روم نمیاره و بخاطر همچین چیزی منو ترک نمیکنه ک اگ قرار بود بکنه که هفت سال باهم نبودیم شما هم عاشق ظاهرش شدی چشمات بستس الان بهت قول میدم دوسال دیگه بزرگتر شدی میگی خداروشکر راحت شدم ولی مطمعن باش اگ نکنی دوسال دیگه همین ادم رفتاری بدتری نشون میده و تو چون فقط وابستشی اذیت میشی 

خدایا برای همه چی شکرت

نمیدونم ولی اگ پسر مثبتی نبود تا حالا خودشو نشون داده بود بعد دو سال،فقط روم حساسه و هیچوقت ازم خواس ...

به کات ادامه بده اگه واقعا بخوادت برمیگرده . اگه واقعا عاشقت باشه . مثل زن‌و شوهر باید طاقت نداشته باشه .‌مثل مادر و فرزند . من نمیتونم یه روز شوهرمو نبینم یا یه ساعت صداشو نشنوم..مثل مادر که نمیتونه دوری بچشو تحمل کنه . نه اینکه بخاطر چیز الکی ازت دور بشه . وابسته نشو . خودتو بالا بگیر . 

عزیزم اولا کسی جرات نداره بیاد بزنه تو دهن من چون دستو پا دارم محکمتر میزنم تو دهنش،دوما اینکه گفتم ...

منم نگفتم قراره بیاد بزنتت!

گفتم اگه همچین کاری کنه بازم عاشقشی؟اگه عاشقی باید اون موقع هم عاشق باشی

پس عشق مال تو قصه هاست

ادمای واقعی باید دوست داشتن عاقلانه و معقول داشته باشن و تو روابط معقول ادما برا هم تعیین تکلیف نمیکنن.

{ خانم هستم }
قربونت برم میدونی تو‌فقط بخاطر همینه ازش خوشت میاد مطمعن باش از اون بهترو خوش قیافه ترم هست الان بخا ...

مرسی آبجی خوشگلم،میدونی پسر بدی نیس خیلی مثبته اتفاقا مثلا بهم میگه این حرفایی که به تو میزنمو به خواهرمم میزنم،میگه اما تو عشقم اون آبجیم و فکر نکن کمتر از اون روت حساسم،ولی با همین حرفاتم تا حدودی موافقم،من خودمم خداروشکر از لحاظ ظاهری خیلی خوبم و بارها بهم پیشنهاد دادن پسرای دگ ک اصلا بهشون فکرم نکردم،ولی مثلا من مزاحم تلفنی یا مجازی داشته باشم جرات نمیکنم بهش بگم چون سریع جبهه میگیره و عصبی میشه،الان من اینستا داب گذاشتم ولی پاکش کردم به قول شماها حس میکنم داره محدودوم میکنه،و اینم میدونم برای اونم دختر زیاده به خاطر همون ظاهرش😔

به کات ادامه بده اگه واقعا بخوادت برمیگرده . اگه واقعا عاشقت باشه . مثل زن‌و شوهر باید طاقت نداشته ب ...

مرسی عزیزم من امسال کنکور دارم خیلی روم تاثیر منفی گذاش این قضیه،دروغ چرا خیلی دوس دارم بهم برسیم و ازدواج کنیم ولی خیلی مشکلاتم داریم