2821
2789
عنوان

عبی و مهین😒😑

485 بازدید | 32 پست

یعنی واقعا فاز اینایی که باورشون شده این چیزا واقعیه رو درک نمیکنم

بابا الکیه قشنگ داره داستان سرایی میکنه

وقتی دیده داستانش گرفته ی پیج دیگه هم زده (همسر جواد)😐😑 دوباره داره همه اینارو تکرار میکنه

اوناییم که میگن سنش کمه و توی ی روستا یا شهرستان با امکانات کم و فقر بزرگ شده و شاید جامعه ندیدست و از این چیزا باید بگم کسیکه با ایفون داره استوری میذاره قطعا داره ی جایی با موقعیت مالی تقریبا خوب یا متوسط زندگی میکنه 

پس قطعا سرکارید همگی انفالو کنید و به شعور خودتون احترام بذارید

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درضمن دوست عزیزی که تا عنوان و دیدی میخوای بیای بگی بسه چقدر داری راجع به اینا حرف می‌زنی و خودت داری همون کاری و میکنی که اون میخواد و اینا باید بگم من برای بیان  نظرم باید تاپیک بزنم پس اگر تو دوست نداری چیزی راجع بهش بخونی لطفا تشریف ببر بیرون

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

واینکه حس زنونه ام میگه پشت اون پیج یه اقای ۳۵ ساله حدود نشساه نه دختر ۱۴ ساله

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
ایفونشم هفته آخه  قدیمیه

فامیلای ما آیفون قدیماشونو هدیه میدن ب اقوامشون تو روستا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
کی هستن اینا☹

ی آدمیه که میاد چرت و پرت استوری میذاره و همه دارن مسخرش میکنن به خاطر همین مسخره بازیاش معروف شده

ایفونشم هفته آخه  قدیمیه

ولی به هر حال ایفونه

من کلا یه بلاگر رو دنبال می کنم که اونم 5هزار تا دنبال کننده داره گاهی کتاب یا پادکست معرفی میکنه و یه کوچولو روزمرگی 

کاش به آدمای مهم و متفکر و مفید جامعه اهمیت بدیم و دنبالشون کنیم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

👌👌👌👌👌

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز