2789
عنوان

مهریه

96 بازدید | 9 پست

بچه ها من میخوام جدابشم و مهربه میخوام احرا بذارم ولی شوهرم تهدید میکنه اگر مهربه اجرا بذاری ویسی که دارم ارت همه جا پخش میکنم. که دوست پسر داشتی باهاش چه کارا کردی و اینکه بع کبا پیام میدی من میتونم ازش شکابت کنم برا تهدید؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا دوس پسر داشتی چرا خیانت کردی بنظرم بی سر صدا جداشون آبروی خانوادت رو هم نبر دوست عزیزم اشتباه کردی هم زندگی خودتو خراب کردی هم شوهرت بیشتر کشش نده چطور روت میشه ازش مهر یه بخوای وقتی خیانت کردی

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است

اگه ویس ناجور باشه 

شکایت تهدیدت به جایی نمیرسه 

و البته فقط ابروی خودت میره 

ولی ربطی به مهریه نداره 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

می‌تونه استفاده کنه ولی اینکه مهریه ات رو بخاطر این موضوع نده قبول نمیکنن

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

حتی اگه وحشی ترین آدم هم بوده خیلی مرد بوده تا الان سکوت کرده آبروم نبرده جداشون شاید بعد اون یه آدم خوب اومد سمتت  آبروت  بره مهریه  کاری برات نمیکنه

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است