2777
2789
عنوان

دوست مجازی

129 بازدید | 11 پست

من یه دوست مجازی داشتم تو تلگرام باهاش اشنا شدم دختر خیلی خوبی بود 

شماره همديگرو هم داریم ولی یه مدت باهم حرف نزدیم 

الان هرچی زنگ میزنم بهش گوشیش خاموشه 

تو روبیکا هم بهش پیام دادم ولی بازدیدش برا خیلی وقته پیشه 

دوس دارم دوباره دوستیمو ادامه بدم باهاش ولی نمیدونم چجوری! 

کسی هست مثل من بوده باشه،،راه چاره ای برا پیدا کردنش نیست بنظرتون؟؟؟؟ 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

به دنبال کننده هاش پیام بده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو پیدا کن از طریق ربات تلگرام

اهان شمارشو داری که😐

پیام بده هروقت روشن کرد میبینه چاره ای جز این نداری

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ما یه گروه تل داشتیم همه خانوما هم شرایط هم بودیم ولی چند نفر کرمو بودن دوستیمونو بهم زدن دلم برای دوستام تنگ شده💔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره منم مثل تو هستم.خیلی به این دوستای مجازی اعتبار نکن.من با یکی دوست بودم که میگفت بچه داره و خیلی حرفهای دیگه.میگفت چشم سوم داره.ولی یه دروغگو بود و با احساسات خیلی ها بازی میکرد.نگو طرفرمریض بوده

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
چطوری؟

چت آیدی طرف و داشته باشی میتونی ارسالش کنی به ربات تا بهت شمارشو بده

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
شمارشو پیدا کن از طریق ربات تلگرام اهان شمارشو داری که😐 پیام بده هروقت روشن کرد میبینه چاره ای جز ...

اره پیام دادم 

به دنبال کننده هاش پیام بده

اینستاشو ندارم 

روبیکا هم پیجش قفله نمیتونم دنبال کننده هاشو ببینم