2777
2789
عنوان

گفتن آوردیم سرشو بخیه بزنیم😨😰

391 بازدید | 16 پست

دم غروب دوست شوهرم زنگ زد گفت بیا بریم اتاق فرار 

بمن گفت دوستم زنگ زده گفتم تو مگ پول داری اونم گفت راست میگی بذار بهش بگم 

زنگ زد بهش گفت اونم گفت امروز میخوام همتونو مهمون کنم 5 نفریم و میخوام من حساب کنم

منم گفتم باشه برو

اینا رفتن و ساعت 9 شب نوبتشون بود ساعت 9وجهل دقیقه پیام داد باید گوشیمو تحویل بدم 10 و 16 دقیقه مامانم پیام داد کجایی یسر میای اینجا منم گفتم شوهرم خونه نیست و هی پرسید کجاس گفتم یروز رفته بادوستاش بیرون خوش بگذرونه مامانمم ناراحت شد و گفت باش ببخشید 

بعدش بابام زنگ زد گفت شوهرت زنگ زده گفته سارا تنها میترسه برو دنبالش ببرش خونه خودتون منم گفتم نمیترسم نیا دنبالم نگو اینا همه میدونن ماجرا چیه به منه خر نمیگن

ساعت 12 ونیم زنگ زدم یه آقایی گوشی رو برداشت من فکر کردم متصدی اتاق فراره گفتم من با گوشی همسرم تماس گرفتم خندیدن گفتن رفته دوسه تا بخیه بزنه من تعجب کردم فکر کردم داره با بغلیش حرف میزنه گفتم آقا میشه گوشی رو بدید بهش گفت اوردیم بخیه بزنه سرشو عکس اینا گرفتن حالا من با گریه و التماس میگم توروخدا بدید باهاش حرف بزنم اونا میگن چیزی نیست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اتاق فرار نمیدونم کی مطرحش کرده😐

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

بعدش گفتن گوشیش داخل ماشین جا مونده یه شماره دادن شماره اونیکی دوستشون که با شوهرم داخل اورژانس بود زنگ زدم گفتم چیشده گفت بتن افتاده رو سرش من که کلا افتاده بودم به هزیون با التماس میپرسیدم زندس مگه میشه بتن بیفته روسرش زنده باشه میتونه راه بره حزف بزنه؟؟؟ 

بعدش گفت عکساشو دکتر دیده و گفته حالش خوبه اینجوزی حرف میزد منو به مرز مرگ میبرد 

تا باهاش حزف زدم گفت تو مرحله اول اتاق فرار وقتی جلوه های ویژه عروسک آنابل جلوشون ظاهر شده و اینا اومدن فرار کنن این با سر رفته تو دیوار بتنی و همونجا بازی گیم اوور شده و بردنش اورژانس

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای هنوز نیومده خونه انگشتای دست و پام یخ کرده دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم سرشو بخیه زدن هرچی خواستم من برم نذاشتن

به خیر گذشته واقعا!!!

اره والا واقعا به خیر گذشته بعد من جلوه های ویژه این بازی رو تو پیجشون دیدم حتی دیدنشم کلی ترسناکه چه برسه که اونجا باشی میگفت دوستام همه میگفتن گوه خوردیم غلت کردیم 

ان شاءالله که چیزی نیست 

خدا سلامتیی ببخشه 

تو هم یکم اروم باش 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
سلام آبجی ایشالله که چیزی نیست حالش زود خوب میشه استرس نداشته باش آروم باش

ممنون از دلگرمی دادنت گلم بلا ازتون دور باشه

ان شاءالله که چیزی نیست  خدا سلامتیی ببخشه  تو هم یکم اروم باش

دل تو دلم نیست پریشونم بدنم میلرزه

اتاق فرار چه جوری من فقط اسمشو شنیدم آخه

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
2790
2778
2791
2779
2792