2777
2789
عنوان

وای بچهااا

104 بازدید | 13 پست

من خیلیییی الکی از رو بیکاری رفتم پیج یه بنده خدایی رو زدم گذرواژه هم زدم‌میگم خیلییی از رو بیکاااری !

بعد از اینستا اومد چطور وارد پیج میشی با شماره یا ایمیل شماره رو زدم بچها اگه طرف پیگیری کنه (خیلیمممم پیگیرهه)میفهمه من کردم‌؟

میگذره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پیجش نرفتمااا ولی زد ک یه کد ارسال شده

از طرف اینستا فک کنم بره....

یاد خودم افتادم با پیج فیک یکیو امتحان کردم همش میلرزیدم بفهمه منم💔💔😂حال الانتو برا دشمنمم نمیخوام اسی🤣

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

وارد نشدی نمیفهمه

ولی وارد شی میفمه

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
از طرف اینستا فک کنم بره.... یاد خودم افتادم با پیج فیک یکیو امتحان کردم همش میلرزیدم بفهمه منم💔💔 ...

نه من پیج فیک نکردم ک 

فقط زده بود از چه طریقی وارد پیج میشی منم‌شماره تلفن انتخاب کردم زد کد ارسال شد حالا میگم طرفم پیگیره نره بفهمه کار من بوده 

میگذره...
نه من پیج فیک نکردم ک  فقط زده بود از چه طریقی وارد پیج میشی منم‌شماره تلفن انتخاب کردم زد کد ...

خب میفهمم میگم منم تجربه داشتم این نگرانی فهمیدن طرف رو

نمیفهمه ...چون از طرف اینستا براش کد میره نه شما!!

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...