2789
عنوان

کنکوریا بیان

411 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی بوده که پارسال یا پریسال کنکور زبان بده و قبول بشه؟؟

لطفا بگید با چه درصد و رتبه ای و کجا قبول شدین خیلی مهمه برام ممنون 

《خدایا بدون ذکر جزئیات شکرت♡》

پریسال اشتباهع ک متاسفانه خیلیا ب کار میبرن 

پیرارسال درسته جان🥲

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پیرارسال؟؟ پیارسال عزیزم

ن منم فک میکردم پیارسال درسته اما سرچ کنید ببینید پیرارسال درسته جانم!!!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
واقعااا؟ خااااک مرسی♡

دور از جون😂🤦🏻

خواهش میکنم عزیزم💞

ن منم فک میکردم پیارسال درسته اما سرچ کنید ببینید پیرارسال درسته جانم!!!

اره پیرارسال درسته منم خوندم راجع به بعضی کلماتی ک اشتباه تلفظ میکنن مثلا یکیش اینه ک میگن خواب زن کجه ولی درستش اینه ک خواب ظن کجه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

یکی ازاشناهامون رتبه۵ زبان منطقه۳ دبیری زبان 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
کنکوریا لطفا بگید از الان بخونم پرستاری دانشگاه دولتی مییارم؟ 

تجربی ای دیگه؟؟  

ترازت چنده؟

الان نمیدونم تلاش کن کار نشد نداره 

برا منم دعا کن خیلی خیلی محتاج دعا تونم ممنون 

《خدایا بدون ذکر جزئیات شکرت♡》